BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Aitajuoksija Lotta Harala Provadin yhteistyökumppaniksi

Aitajuoksija Lotta Harala tukee tamperelaisen teknologia- ja palvelutalo Provadin työntekijöitä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä arjen työhaasteiden keskellä.

Hallikauden SM-kisoihin valmistautuvan ja EM-kisarajaa jahtaavan Lotta Haralan sekä Provadin yhteistyösopimus jatkuu olympiavuoteen 2020 saakka. Tällä tavoin Provad auttaa omalta osaltaan Haralaa keskittymään täysipainoisesti urheiluun ja tavoittelemaan päämääräänsä, edustuspaikkaa Tokion olympialaisissa.

- Näen, että meillä on Lotan kanssa paljon yhteistä. Haluamme menestyä ja kasvaa organisaationa, mutta tavoitteeseen päästäksemme meilläkin on omia esteitämme ylitettävänä, kuvailee Provadin operatiivinen johtaja ja pääomistaja Tomi Korpaeus.

Monivuotinen kumppanuus mahdollistaa Haralalle muun muassa pitkän harjoittelujakson keväällä Floridan lämmössä.

- Yhteistyökumppanit ovat minulle ja lähes kaikille yksilöurheilijoille äärimmäisen tärkeitä. Olen todella onnekas, että Provad lähti mukaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön, Harala kiittelee.

ProvadjaLotta.jpg
Osa Provadin tiimiä tapasi Lotan jo sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä.


Henkilöstön hyvinvointi osa menestystä

Jatkossa Provadin työntekijät pääsevät nauttimaan Haralan suunnittelemista ja ohjaamista työhyvinvointipäivistä. Lisäksi liikuntaneuvojaksi hiljattain valmistuneen Haralan ammattitaitoa voi kukin työntekijä hyödyntää oman kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa tukemiseksi.

- Pystyn auttamaan liikuntaan ja ruokavalioon liittyvissä haasteissa. Myös riittävä ja laadukas uni on tosi tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Provadin Tomi Korpaeus uskoo henkilöstön hyvinvointiin satsaamisen olevan lähitulevaisuudessa yhä tärkeämpi osa organisaation menestystä.

- Kun työntekijä voi hyvin, se näkyy myös meidän asiakkaille ja vaikuttaa sitä kautta heidänkin työntekijätyytyväisyyteen. Tämä tyytyväisyys paistaa edelleen eteenpäin ja näkyy viime kädessä loppuasiakkaan onnellisuudessa.

TomiKorpaeus, JyrkiNarvanto ja LottaHarala.jpg
Tomi Korpaeus, Jyrki Narvanto ja Lotta Harala.

Avainsanat: Blogi, Sponsorointi, TyöhyvinvointiOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Elina Pennanen

Elina Pennanen

elina.pennanen@provad.fi

Elina on markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumajärjestämisen kokenut tekijä ja toiminut ennen Provadia muun muassa jääkiekon parissa. Odotukset ylittäviä asiakaspalvelukokemuksia etsivän Elinan vapaa-ajan vietosta pitävät huolen kaksi pientä lasta, ehtiipä hän silloin tällöin itsekseen kuntosalillekin.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!