BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Haemme AI Business Advisoria tiimiimme

Sytytkö asiakaskohtaamisista ja palatko halusta auttaa asiakkaitasi kohti parempaa palvelua? Kiinnostavatko tekoälyn tuomat modernit mahdollisuudet työkalupakissasi?

Provadin AI Business Advisorina kuulut kuuden hengen tiimiin, joka innokkaalla ja aktiivisella otteella auttaa asiakkaitamme parantamaan omaa asiakaspalveluaan. Keskityt erityisesti virtuaalisen asiakaspalvelijamme Lotan ja hänen tukiälynsä tarjoamiin hyötyihin asiakkaillemme. Työskentelet myös asiakaskokemuksen mittaamisen ja asiakaspalveluohjelmistojemme parissa.

Sinulla on pelisilmää toimia erilaisten ihmisten kanssa. Olet aktiivinen ja sinnikäs luonne, joka ymmärtää kokonaisuuksia ja auttaa asiakkaitamme löytämään niistä nopeasti olennaisen hyödyn. Sinulla on korkeat tavoitteet, joiden saavuttamiseksi ponnistelet väsymättä.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset aitoa halua auttaa asiakasta ja rohkeutta ottaa vastuuta. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus tuloksellisesta B2B-myyntityöstä, olet innokas oppimaan ja kokemaan uutta ja sinulle on jo ehtinyt kertyä onnistumisia. Vauhtiin pääsemiseksi odotamme sinulta myös kärsivällisyyttä työn painottuessa alussa asiakaskäyntien sopimiseen puhelimitse.

Meillä Provadilla työskentelee osaavia ja työstään innostuneita ihmisiä. Meillä on avoin ja rento ilmapiiri. Provadilaiset unelmoivat maailmasta, jossa ihmiset kohtaavat toisensa ihmisinä eikä organisaatioina, ja jossa kanssakäyminen on aina ennakoivaa, sujuvaa ja arvokasta.

Toiminnassamme korostuvat asiakaskeskeisyys, kunnioitus ja rohkeus. Asiakkaat ovat aidosti etusijalla, toimimme heidän parhaakseen ja todistamme sen niin sanoin kuin teoin. Kunnioitamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Tämä näkyy sitoutumisenamme projektien tekemiseen sovitusti ja ajallaan.

Tarjoamme uudelle provadilaiselle erinomaisen työkalupakin, joustavat työajat ja -paikat sekä uudet toimitilamme Espoossa Polaris Business Parkissa. Palkkasi muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myyntiin sidotusta provisiosta.

Ole rohkeasti yhteydessä Ariin, tulevaan esimieheesi, p. 020 761 9612 tai ari.matula@provad.fi
Varsinaisen hakemuksesi voit lähettää tästä 7.12. mennessä. Aloitamme kuitenkin sopivan henkilön etsimisen ja  haastattelut heti, joten mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö,  lähetäthän hakemuksesi pian.

 Lähetä hakemus

 

Provad - Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Hyvä asiakaspalvelu syntyy teknologian ja tunteen liitosta. Asiakaspalvelussa on kyse ihmisten välisestä kohtaamisesta, siinä on aina mukana tunne. Kun teknologia hoitaa rutiinit ja seuraa asiakasta eri kanavissa, asiakaspalvelija - eli ihminen - voi keskittyä asiakkaaseen, eli toiseen ihmiseen ja hänen tunteisiinsa.

Asiakaspalvelijan avuksi tuotamme robotiikkaan ja koneoppimiseen perustuvia työkaluja, jotka vapauttavat aikaa ja mahdollistavat henkilökohtaisen palvelun kaikissa kohtaamisissa, ajasta, paikasta ja kanavasta riippumatta.

Provad on perustettu vuonna 2003 ja se työllistää noin 30 henkilöä. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Tukholmassa. Tutustu meihin provadilaisiin lisää tästä.

Avainsanat: Rekrytointi, ProvadOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Elina Pennanen

Elina Pennanen

elina.pennanen@provad.fi

Elina on markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumajärjestämisen kokenut tekijä ja toiminut ennen Provadia muun muassa jääkiekon parissa. Odotukset ylittäviä asiakaspalvelukokemuksia etsivän Elinan vapaa-ajan vietosta pitävät huolen kaksi pientä lasta, ehtiipä hän silloin tällöin itsekseen kuntosalillekin.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!