BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Kiinnostaisiko sinua auttaa asiakkaitamme parantamaan asiakaspalveluaan? Hae mukaan myyntitiimiimme!

Sytytkö asiakaskohtaamisista ja palatko halusta auttaa asiakkaitasi kohti parempaa palvelua? Kiinnostavatko modernit mahdollisuudet kehittää asiakkaiden liiketoimintaympäristöä?

Customer Experience Advisor


Provadin Customer Experience Advisorina kuulut kuuden hengen myyntitiimiin, joka innokkaalla ja aktiivisella otteella auttaa asiakkaitamme parantamaan omaa asiakaspalveluaan. Keskityt erityisesti auttamaan pk-sektorin yrityksiä tehostamaan asiakaskohtaamisia erilaisissa palvelukanavissa.

Sinulla on pelisilmää toimia erilaisten ihmisten kanssa. Olet aktiivinen ja sinnikäs luonne, joka ymmärtää kokonaisuuksia ja auttaa asiakkaitamme löytämään niistä nopeasti olennaisen hyödyn. Sinulla on korkeat tavoitteet, joiden saavuttamiseksi ponnistelet väsymättä.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset 

  • aitoa halua auttaa asiakasta ja rohkeutta ottaa vastuuta
  • muutaman vuoden kokemusta tuloksellisesta B2B-myyntityöstä
  • innokkuutta oppimaan ja kokemaan uutta ja sinulle on jo ehtinyt kertyä onnistumisia
  • aiempi myyntikokemus SAAS-palveluista ja Contact Center -järjestelmistä helpottaa liikkeelle lähtöä

Meillä Provadilla työskentelee osaavia ja työstään innostuneita ihmisiä. Meillä on avoin ja rento ilmapiiri. Provadilaiset unelmoivat maailmasta, jossa ihmiset kohtaavat toisensa ihmisinä eikä organisaatioina, ja jossa kanssakäyminen on aina ennakoivaa, sujuvaa ja arvokasta.

Toiminnassamme korostuvat asiakaskeskeisyys, kunnioitus ja rohkeus. Asiakkaat ovat aidosti etusijalla, toimimme heidän parhaakseen ja todistamme sen niin sanoin kuin teoin. Kunnioitamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Tämä näkyy sitoutumisenamme projektien tekemiseen sovitusti ja ajallaan. Kuulumme myös Visma-konserniin.

Tarjoamme uudelle provadilaiselle erinomaisen työkalupakin, joustavat työajat ja -paikat sekä uudet toimitilamme Espoossa Polaris Business Parkissa. Palkkasi muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myyntiin sidotusta provisiosta. 

Ole rohkeasti yhteydessä Ariin, tulevaan esimieheesi, p. 020 761 9612 tai ari.matula@provad.fi

Varsinaisen hakemuksesi voit lähettää 31.8. mennessä. Aloitamme kuitenkin sopivan henkilön etsimisen ja  haastattelut heti, joten mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö,  lähetäthän hakemuksesi pian.

Lähetä hakemus


Tutustu lisää meihin provadilaisiin

Provad - Esittelyvideo 2018

Provad on asiakaspalvelun suunnannäyttäjä

Autamme yrityksiä ja sen työntekijöitä tarjoamaan ihmisen arvoista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelijan avuksi tuotamme robotiikkaan ja koneoppimiseen perustuvia työkaluja, jotka vapauttavat aikaa ja mahdollistavat henkilökohtaisen palvelun kaikissa kohtaamisissa, ajasta, paikasta ja kanavasta riippumatta.
Provad on perustettu vuonna 2003 ja se työllistää noin 35 henkilöä. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Tukholmassa. Olemme myös Oosa Visma-konsernia.

Provadilla työskentelee osaavia ja työstään innostuneita ihmisiä. Meillä on avoin ja rento ilmapiiri. Provadilaiset unelmoivat maailmasta, jossa organisaatiot kohtaavat ihmiset ihmisinä ja jossa kanssakäyminen on aina ennakoivaa, sujuvaa ja arvokasta.

Toiminnassamme korostuvat asiakaskeskeisyys, kunnioitus ja rohkeus. Asiakkaat ovat aidosti etusijalla, toimimme asiakkaamme parhaaksi ja näytämme sen niin sanoin kuin teoin. Kunnioitamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Tämä näkyy sitoutumisenamme projektien hoitamiseen sovitusti ja ajallaan.

Avainsanat: RekrytointiOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!