BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Me provadilaiset: Aki Lindberg

Keitä me provadilaiset olemme ja mitä me oikeasti teemme työssämme? Entä mistä innostumme vapaa-ajalla ja mitä ajattelemme alamme tulevaisuudesta?

Esittelemme tässä blogissa yhden Provadin tekijän. Nyt vuoron saa palvelumuotoilija Aki Lindberg.

1. Kuka olet?

Olen Aki Lindberg ja olen alun perin kotoisin Joensuusta.

2. Mitä teet?

Olen palvelumuotoilija osana Provadin design-tiimiä.

Palvelumuotoilussa kehitetään toimintaa kokonaisuutena etenkin asiakkaan ja loppukäyttäjän näkökulmasta. Palvelumuotoilun avulla pyritään miettimään, miten yhteydenotot voisivat sujua mahdollisimman jouhevasti ja helposti. Siihen saattaa liittyä ihan työtavat, eli miten milloinkin toimitaan, miten siirretään tietoa työkaverilta toiselle, miten asiakkaan käyttämät Provadin ja muiden tuottamat työkalut tukevat toimintaa, ja tuleeko mieleen jotain muuta tapaa, millä voisi helpottaa tai jopa vähentää yhteydenottoja.

3. Työhistoriasi Provadilla?

Aloitin kesän alussa, eli kolme kuukautta tulee nyt täyteen. Päädyin tänne Tampereen yliopiston tietojenkäsittelytieteiden opiskelijajärjestö Luupin ja Provadin yhteistyössä järjestetyn saunaillan kautta. Siellä kiinnostuin Provadista ja tiedusteltiin työllistymismahdollisuuksista puolin ja toisin.

4. Mielenkiintoisin juttu työssäsi juuri nyt?

Kyllä se ongelmien ratkominen ja uuden oppiminen. Sen myötä myös jatkuvasti uusien näkökulmien löytäminen tekee työstäni monipuolista.

5. Mitä Provad mielestäsi on?

Provad tekee isoja juttuja olematta kankea iso koneisto, vaan enemmänkin kyseessä on hyvä porukka, joka ei välitä turhista säännöistä. Töitä tehdään hyvässä hengessä ja jokainen saa luoda täällä parhaiten itselle soveltuvat työskentelytavat.

Provad ajattelee koko ajan tulevaisuutta ja on jatkuvasti ajan hermoilla. Täällä osataan oikeasti viedä teknologiaa koko ajan eteenpäin ja kehittää uudenlaisia palveluja, jotka helpottavat asiakaspalvelijoiden työtä.

6. Oman alasi tulevaisuuden juttu?

Teknologian koko ajan nopeutuva kehitys ja sen mukana tulevat mahdollisuudet uusille palveluille. Esimerkiksi tekoälyn ympärille tulevat palvelut ja niiden suunnittelu.

7. Mitä teet Provadin ulkopuolella?

Pelaan jääkiekkoa ja lumilautailen, sekä vietän aikaa kavereiden kanssa aina kun mahdollista.

8. Minkälainen tyyppi olet?

Vaikea sanoa minkälainen tyyppi oikeasti olen, mutta luulen, että olen sosiaalinen ja utelias. Tykkään paljon ideoida asioita myöskin työni ulkopuolella.

 

Tutustu myös muihin provadilaisiin täältä. Haluaisitko liittyä meidän provadilaisten joukkoon? Katso avoimet tehtävämme.

Seuraa meitä somessa: LinkedInFacebookInstagram ja Twitter

Avainsanat: Me provadilaiset, Rekrytointi, Provad, PalvelumuotoiluOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Veera Pelkonen

Veera Pelkonen

veera.pelkonen@provad.fi

Markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentelevä Veera on kasvatustieteiden maisteriopintojen loppusuoralla ja innokas uuden oppija. Tapahtumien järjestäminen ja monipuoliset työtehtävät pitävät Veeran kiireisenä. Vapaa-aika kuluu pitkälti erilaisen urheilun merkeissä sekä ystävien kanssa esimerkiksi brunsseilla ja livemusiikin äärellä.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!