BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Me provadilaiset: Johannes Pitkänen

Keitä me provadilaiset olemme ja mitä me oikeasti teemme työssämme? Entä mistä innostumme vapaa-ajalla ja mitä ajattelemme alamme tulevaisuudesta?

Esittelemme tässä blogissa yhden Provadin tekijän. Nyt vuoron saa service deskissä työskentelevä Johannes Pitkänen.

1. Kuka olet?

Olen Pitkäsen Johannes ja työskentelen service deskissä Provadilla. Olen Huittisista alun perin kotoisin, mutta nyt on tullut jo yli neljä vuotta Tampereella asusteltua.

2. Mitä teet?

Olen meillä Service Deskissä, eli ratkaisen asiakkailta tulevia vikailmoituksia ja palvelupyyntöjä.

3. Työhistoriasi Provadilla?

Aloitin toukokuussa 2018 työt Provadilla valmistuttuani tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi Tampereen ammattikorkeakoulusta. Aiemmin olen työskennellyt mm. sähköasentajana ja teleoperaattorilla yritysverkkotoimitusten parissa. Täällä Provadilla kaikkien työntekijöiden roolit saattavat vaihdella hyvin liukuvasti, joten koskaan ei voi tietää, mitä tulevaisuus tuo Provadilla tullessaan.

4. Mielenkiintoisin juttu työssäsi juuri nyt?

Vaikka päivittäisessä työssä on selkeää, että mitä työ noin suurin piirtein pitää sisällään, mutta se, miten työtehtävät milloinkin ratkaistaan, on vaihtelevaa. Joka päivä oppii jotain uutta meidän palveluista ja asiakkaillemme toteutetuista järjestelmistä, jolloin voi ikään kuin ruksia omalta ”oppimislistalta” asioita pois - nyt osaan tämän ja nyt osaan tämän. Se tekee omasta työstä ja omasta oppimisesta varsin mielekästä.

5. Mitä Provad mielestäsi on?

Tiivistäen voisi sanoa, että Provad on asiakaspalveluratkaisujen tarjoaja yrityksille. Paino sanalla ratkaisu, sillä asiakkaidemme yksilölliset tarpeet pyritään ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon, mm. erinäisten kustomointien muodossa. Laajemmassa kuvassa Provad pyrkii luomaan uutta lähestymistapaa asiakaspalveluun kokonaisuudessaan.

6. Oman alasi tulevaisuuden juttu?

Jos mietitään tilannetta tällä IT-alalla, niin tulevaisuuden juttu on varmastikin kaikki IoT:hen ja tekoälyyn liittyvät asiat, miten ne kehittyvät ja yhdistyvät. Teknologinen kehitys on tunnetusti eksponentiaalista, joten ei mene kauaakaan, että meillä on uutta ja ihmeellistä, hyvinkin eri tavalla toimivaa tekniikkaa käytössämme. Pikkuhiljaa tekniikka ja äly tulee sulautumaan entistä enemmän ympäristöömme. Vaikea siis sanoa mitään yhtä tiettyä juttua, mutta kaikenlaista mielenkiintoista on jatkuvasti kehitteillä!

7. Mitä teet Provadin ulkopuolella?

Omista harrastuksista etusijalle menee varmastikin erinäinen musisointi. Soittimet ei pysy käsissä, mutta tietokoneella saa loihdittua kaikenlaisia ääniä ja sävellyksiä. Sen lisäksi jonkin verran elektroniikan parissa tulee myös toisinaan puuhasteltua. Sisätiloissa oleskelun vastapainona välillä on mukava lähteä sysimetsään luonnosta nauttimaan.

8. Minkälainen tyyppi olet?

Sellainen luova luonne, keksijätyyppiä. Siitä saisikin varmaan pienen romaanin aikaiseksi, jos miettii mitä kaikkea olen mielessäni keksinyt ja suunnitellut. Työssäni esimerkiksi pohdin jatkuvasti erilaisia vaihtoehtoja, että miten erilaisia haasteita voisi ratkaista eri tavoin. Eli kaikenlainen luovuus niin työssä kuin vapaa-ajalla kuvaa hyvin minua. Myönnettäköön kuitenkin, että olen enemmän suunnittelija kuin tekijä, mutta toisaalta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

 

Tutustu myös muihin provadilaisiin täältä. Haluaisitko liittyä meidän provadilaisten joukkoon? Katso avoimet tehtävämme.

Seuraa meitä somessa: LinkedInFacebookInstagram ja Twitter

Avainsanat: Me provadilaiset, Rekrytointi, ProvadOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Veera Pelkonen

Veera Pelkonen

veera.pelkonen@provad.fi

Markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentelevä Veera on kasvatustieteiden maisteriopintojen loppusuoralla ja innokas uuden oppija. Tapahtumien järjestäminen ja monipuoliset työtehtävät pitävät Veeran kiireisenä. Vapaa-aika kuluu pitkälti erilaisen urheilun merkeissä sekä ystävien kanssa esimerkiksi brunsseilla ja livemusiikin äärellä.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!