BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Me provadilaiset: Joni Sarikoski

Keitä me provadilaiset olemme ja mitä me oikeasti teemme työssämme? Entä mistä innostumme vapaa-ajalla ja mitä ajattelemme alamme tulevaisuudesta?

Esittelemme tässä blogissa yhden Provadin tekijän. Tänään esittelemme Joni Sarikosken.

1. Kuka olet?

Mä olen Joni ja taidan olla tällä hetkellä Provadin tuorein palkattu tai ainakin yksi tuoreimmista tulokkaista.

2. Mitä teet?

Työskelentelen robottiautomaation parissa täällä Provadilla ja harrastan kissan nukutusta kotona.

3. Työhistoriasi Provadilla?

Aloitin työt täällä marraskuussa, eli nyt jo neljä kuukautta Provadilla takana. Edelleen saan tulla työpaikan ovesta sisään, joten sitä voi pitää posiitivisena juttuna. *Naurua*

Syksyllä Provadilla oli rekrytointi auki ja laitoin hakemuksen, jonka kautta pääsin tekemään robottiautomaatioita. Meidän koulun ainejärjestön sähköpostilistalle tuli ilmoitus, että tämmöinen paikka on auki. Ilmoitus oli mukavan maanläheinen, joten sain rohkeutta hakea työpaikkaa Provadilta.

4. Mielenkiintoisin juttu työssäsi juuri nyt?

Tällä hetkellä mielenkiintoisimmat jutut ovat kansainväliset uudet asiakassuhteet. Muutoin talon sisällä uudet projektit ja niiden myötä on kiva ottaa niin sanotusti oma haastepallo vastaan ja olla alusta asti niissä mukana ideoimassa ja kehittämässä.

5. Mitä Provad mielestäsi on?

Provad on mielestäni erittäin hyvä työpaikka. Täällä tehdään sellaisia asioita, mitä itse vanhana kassatyöntekijänä arvostan, eli poistetaan sitä turhaa ”töhkää” mitä asiakaspalvelijat tekee. Siinä mielessä on myös erityisen mukava työpaikka, koska Provadin ja henkilökohtaiset intressit kohtaavat hyvin. Mulla on sellainen tietynlainen maailmanparannusmissio ja tykkään juuri siitä osasta Provadia. Toisekseen, täällä on tosi kiva ilmapiiri ja hyvät ihmiset töissä.

6. Oman alasi tulevaisuuden juttu?

Sanotaanko näin, että ohjelmistoala tuskin on kuolemassa tulevaisuudessa ja ohjelmistorobotiikka tulee myös varmasti lisääntymään. Työtulevaisuuden näen oikein positiivisena.

7. Mitä teet Provadin ulkopuolella?

Kuten tossa jo aikasemmin tuli sanottua, niin yritän opettaa kissaa nukkumaan öisin, Myöskin seurakunnan vapaaehtoistyötä tulee tehtyä, lähinnä nuoristyötä. Opiskelen myös opettajaksi, joten siinä ne vuorokauden tunnit sitten olikin jo listattuna.

8. Minkälainen tyyppi olet?

Mä ainakin haluan uskoa, että mä olen lähestyttävä ja kohtuullisen tasapuolinen tyyppi. En tykkää suosia ketään, vaan kaikilla on samanlaiset mahdollisuudet olla mun kanssa yhteistyössä. Olen siis suhteellisen ennakkoluuloton ja pyrin aina siihen, että kun kohtaan uuden ihmisen, niin lähdetään aina niin sanotusti nollista.

Tutustu myös muihin provadilaisiin täältä. Haluaisitko liittyä meidän provadilaisten joukkoon? Katso avoimet tehtävämme.

Seuraa meitä somessa: LinkedInFacebookInstagram ja Twitter

Avainsanat: Provad, Me provadilaiset


Veera Pelkonen

Veera Pelkonen

veera.pelkonen@provad.fi

Markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentelevä Veera on kasvatustieteiden maisteriopintojen loppusuoralla ja innokas uuden oppija. Tapahtumien järjestäminen ja monipuoliset työtehtävät pitävät Veeran kiireisenä. Vapaa-aika kuluu pitkälti erilaisen urheilun merkeissä sekä ystävien kanssa esimerkiksi brunsseilla ja livemusiikin äärellä.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!