BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Me provadilaiset: Ismo Vuorinen

Keitä me provadilaiset olemme ja mitä me oikeasti teemme työssämme? Entä mistä innostumme vapaa-ajalla ja mitä ajattelemme alamme tulevaisuudesta?

Esittelemme tässä blogissa yhden Provadin tekijän. Tänään esittelemme Ismo Vuorisen.

1. Kuka olet?

Olen Ismo Vuorinen, olen aloittanut Provadilla täysipäiväisenä tämän vuoden alussa, sitä ennen työskentelin täällä pari päivää viikossa noin kahden vuoden ajan.

2. Mitä teet?

Tällä hetkellä mun hommia on sisäisten työkalujen ylläpitoa, webbipohjasten järjetelmien rakentamista ja ylläpitoa ja sitten aikalailla kaikki mitä webbiselaimen kautta yleisesti pyöritetään. Mä oon siinä se tyyppi, jonka puoleen näissä asioissa käännytään.

3. Työhistoriasi Provadilla?

Mun työtehtäviin kuului alkuun dashboardin ja IWC:n, eli Provadin Intelligent Web Channelin rakentaminen. IWC käsittää webbilomakkeet mille tahansa webbisivulle tarkoittaen, että asiakaspalvelu hallitsee verkkosivujen kautta tulevia viestejä sekä julkaisualustaa, ja ne ovat kokonaan mun käsialaa.  Ja sitten tietysti yritän auttaa muita työkavereita mahdollisimman paljon esimerkiksi erilaisten webbikomponenttien ongelmien selvittämisessä. 

4. Mielenkiintoisin juttu työssäsi juuri nyt?

Juuri tällä hetkellä tylsä vastaus on: kaikki. Mä siirryin tänne kokopäiväiseksi just sen takia, se, minkä parissa mä nykyään työskentelen, on aihealueena paljon rajatumpi. Mutta samalla pääsen syvemmälle käsiksi siihen ja pystyn syventämään mun oppimista monipuolisemmin. 

5. Mitä Provad mielestäsi on?

Provadilla rakennetaan mielenkiintosia järjestelmiä, joilla helpotetaan meidän asiakkaiden sekä heidän asiakkaiden arkea. Pääpaino on siinä, että kaikki pystyisivät tekemään työnsä mahdollisimman nopeasti, ilman, että työkalut tulisivat tielle.

Provad on monien eri teknologien tekemistapojen ja persoonnallisuuksien sekamelska, mistä syntyy mielenkiintonen juttu. Täällä ei ole missään kohtaa yritetty hallita tai rajottaa esimerkiksi mun työnteon tapoja ja teknologiavalintoja, vain lopputuloksella on merkitystä.

6. Oman alasi tulevaisuuden juttu?

Mä oon Provadilla full stack devaaja (vaikka se onkin vähän hankala termi, naurua*), niin mä ylläpidän palvelimia, teen graafista suunnittelua ja koodaan taustajärjestelmiä. Mun työnkuvaan kuuluu kaikki nuo kolme ja kaikkien niiden kolmen ylläpitoon liittyvät asiat. JavaScript tulee entistä enemmän kehittymään oikeen kielen näköseksi ja webbimaailma rupee näyttämään enemmän ja enemmän siltä, että sitä on järkevä kehittää.

Mä toivoisin kovasti, että käytettävyyttä ja helppokäyttötoimintoja otettaisiin enemmän huomioon. Alettaisiin miettiä enemmän esimerkiksi myös huononäkösiä tai liikuntarajoitteisia. Se on huomioonottavaa suunnittelua ja enemmän ihmisläheistä suunnittelua.

7. Mitä teet Provadin ulkopuolella?

Katselen elokuvia keskimäärin viikossa kolme tai neljä. Yritän katsoa mahdollisimman paljon hyviä elokuvia, mutta vastapainoksi katselen myös paljon huonoja elokuvia. Erityisesti koitan etsiä ja katsoa mahdollisimman huonoja kauhuelokuvia.

Yritän opetella taas lukemaan kirjoja ja harrastaa liikuntaa. Pidän myös huolta 10-vuotiaasta Peto-nimisestä kääpiökanista.

8. Minkälainen tyyppi olet?

Rauhallinen, mua on kehuttu siitä, että kuinka pitkä pinna mulla on. Voisin sanoa, että melkein ylianalyyttinen, mutta toisaalta yritän päästä siitä vähän eroon. Yritän tulla kaikkien kanssa toimeen ja auttaa muita parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu myös muihin provadilaisiin täältä. Haluaisitko liittyä meidän provadilaisten joukkoon? Katso avoimet tehtävämme.

Seuraa meitä somessa: LinkedInFacebookInstagram ja Twitter

Avainsanat: Me provadilaiset, Rekrytointi, ProvadOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Veera Pelkonen

Veera Pelkonen

veera.pelkonen@provad.fi

Markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentelevä Veera on kasvatustieteiden maisteriopintojen loppusuoralla ja innokas uuden oppija. Tapahtumien järjestäminen ja monipuoliset työtehtävät pitävät Veeran kiireisenä. Vapaa-aika kuluu pitkälti erilaisen urheilun merkeissä sekä ystävien kanssa esimerkiksi brunsseilla ja livemusiikin äärellä.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!