BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Me provadilaiset: Mikko Muhonen

Keitä me provadilaiset olemme ja mitä me oikeasti teemme työssämme? Entä mistä innostumme vapaa-ajalla ja mitä ajattelemme alamme tulevaisuudesta?

Esittelemme tässä blogissa yhden Provadin tekijän. Tänään esittelemme koneoppimisen mestarin, Mikko Muhosen.

1. Kuka olet?

Olen Mikko, Muhikseksi kutsutaan, koska täällä Provadilla on monta muutakin Mikkoa. Olen yrittäjä, opiskelija, Provadin työntekijä, isä ja aviomies. Monta roolia siis!

2. Mitä teet?

Mä teen luonnollisen kielen tutkimista ja tuotteistamista, toisin sanoen yritän sähköposteista ja chattilokeista saada kone ymmärtämään mitä asiakas on halunnut viestissään ilmaista. Rakennan myös erilaisia taustajärjestelmiä, jotka auttavat koneen kielen ymmärtämisessä.

3. Työhistoriasi Provadilla?

Viime kesänä alotin Demolassa kesäprojektissa tarkoituksenani saada kone ymmärtämään suomea. Siitä muodostui tarkemmin idea keskittyä erityisesti sähköposteihin. Työskentelin silloin jo aika paljon Viinikan toimistolla ja syksyllä sitten minusta tuli osa-aikainen työntekijä Provadille.

4. Mielenkiintoisin juttu työssäsi juuri nyt?

No tietysti se, että kaikkea uutta oppii koko ajan ja että saa kehittää kaikkea uutta. Koneoppiminen on todella nopeasti kehittyvä ala ja sen parissa voi tehdä kaikkea siistiä, mutta samalla pitäisi muistaa, että sen pitäisi toisaalta olla tuottavaa.

5. Mitä Provad mielestäsi on?

Provad on hyvä työympäristö, joka ajattelee sen asiakkaiden sekä asiakkaiden asiakkaiden parasta.

6. Oman alasi tulevaisuuden juttu?

Jos ajatellaan, että koneoppimistahan on ollut jo 80-luvulta asti ja sitä on kaikkialla meidän ympärillä, mutta nyt viime vuosina se on enemmän ja enemmän kaikkien saatavina. Joten erilaiset mahdollisuudet koneoppimisen suhteen koko ajan vain lisääntyvät.

7. Mitä teet Provadin ulkopuolella?

No tosiaankin paljon on kaikenlaista meneillään, ja sen lisäksi meillä on kaksi koiraa ja viisi kissaa, jotka ovat vanhempien maatilalta pelastettu. Harrastan myös aktiivisesti Bujinkan Shinden Dojoa, joka on japanilainen taistelulaji. Enemmän tai vähemmän aktiivisesti harrastan myös muita kamppailulajeja.

8. Minkälainen tyyppi olet?

Olen rauhallinen, analyyttinen ja pyrin olemaan ystävällinen, vaikka olen hitaasti lämpenevä. Toisaalta olen helposti lähestyttävä, koska ihmiset tulevat helposti juttelemaan mulle.

Tutustu myös muihin provadilaisiin täältä. Haluaisitko liittyä meidän provadilaisten joukkoon? Katso avoimet tehtävämme.

Seuraa meitä somessa: LinkedInFacebookInstagram ja Twitter

Avainsanat: Me provadilaiset, Rekrytointi, ProvadOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Veera Pelkonen

Veera Pelkonen

veera.pelkonen@provad.fi

Markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentelevä Veera on kasvatustieteiden maisteriopintojen loppusuoralla ja innokas uuden oppija. Tapahtumien järjestäminen ja monipuoliset työtehtävät pitävät Veeran kiireisenä. Vapaa-aika kuluu pitkälti erilaisen urheilun merkeissä sekä ystävien kanssa esimerkiksi brunsseilla ja livemusiikin äärellä.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!