BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Miksi laittaa asiakaspalvelun kivijalka kuntoon? - katso video

Asiakaskeskeisen organisaation keskeisin asia on, että kivijalka on kunnossa ja toimii. Ai miksi? Katso Tomi Korpaeuksen perustelut videolta.

Asiakaspalvelun kivijalka - Tomi Korpaeus, Provad

Korpaeus käyttää videolla asiakaspalvelun kehittämisen vertauskuvana vanhaa hirsitaloa. Jos hirsitalon kivijalka on huonossa kunnossa, kannattaako silloin alkaa vaihtaa tapetteja vai suoristaa ensin kivijalka ja vaihtaa huonot hirret?

Tutkimusten mukaan 89 prosenttia asiakkaista vaihtaa palveluntarjoajaa saatuaan huonoa palvelua. Siksi kannattaa miettiä, mistä asiakaspalvelun kivijalkaa lähtee remontoimaan.

Katso koko tarina videolta. Voit myös ladata oppaamme, jossa kerromme tiivistetysti,  miten monikanavaisen asiakaspalvelun jonot sulatetaan.

LATAA OPAS Näin sulatat asiakaspalvelusi jonot

Avainsanat: Video, Asiakaspalvelun johtaminen ja kehittäminen, Asiakaspalvelun ohjelmistotOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Tomi Korpaeus

Tomi Korpaeus

tomi.korpaeus@provad.fi

Tomi Korpaeus on auttanut yrityksiä parantamaan asiakaskokemusta jo ennen kuin koko sanaa tunnettiinkaan. Hän on vaikuttanut contact center -alalla vuodesta 1998. Tuona aikana Tomi on johtanut ja kehittänyt liiketoimintaa sekä toiminut asiantuntijana asiakaspalvelun kehityshankkeissa.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!