BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Mitä oikea-aikaisen asiakasviestinnän kuntoon laittaminen vaatii? - katso video

Oikea-aikainen asiakasviestintä on oleellinen osa saumattoman palveluketjun rakentamista. Mitä hyötyjä oikea-aikainen viestintä tuo? Katso video.

Oikea-aikainen asiakasviestinta - Tomi Korpaeus, Provad


Oletko koskaa unohtanut mennä varaamallesi hammaslääkärille tai lähettänyt yhteydenottopyyntöä yritykselle, jolta et ole koskaan saanut vastausta? Asiakkaalle tämäntyyppiset tilanteet aiheuttavat harmitusta, mutta yritykselle ne ovat selkeitä liiketoiminnan ja jopa asiakkuuden menettämisen paikkoja.

Oikea-aikaisen asiakasviestinnän kuntoon laittamiseksi on ensin määritettävä asiakkaan palvelupolku sekä omat liiketoimintaprosessit. Käytännössä tämä tarkoittaa asiakaspalveluratkaisun kytkemistä muihin tietojärjestelmiin, niihin, joissa asiakastieto lymyää.

Mitä sitten seuraa, kun oikea tieto saadaan oikeaan aikaan liikkumaan oikeaan paikkaan. Tuloksena saat:

1. Kustannussäästöjä, kun asiakkaan ei tarvitse enää soittaa asiakaspalveluun tarkistaakseen häntä mietityttävää asiaa.
2. Asiakaspysyvyys paranee, kun asiakas saa oikean tiedon oikeaan aikaan.
3. Lisämyyntiä tarjoamalla asiakkaalle häntä kiinnostavia palveluita ja tuotteita.

 

Katso koko tarina videolta. Voit myös ladata esitteemme asiakaspalvekuratkaisustamme (ICC), joka on yksi palveluistamme asiakasviestinnän sujuvoittamiseksi.

LATAA ESITE ASIAKASPALVELUJÄRJESTELMÄSTÄ

Avainsanat: Video, asiakaskokemuksen mittaaminen, Asiakaspalvelun johtaminen ja kehittäminen, Asiakaspalvelun ohjelmistotOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Tomi Korpaeus

Tomi Korpaeus

tomi.korpaeus@provad.fi

Tomi Korpaeus on auttanut yrityksiä parantamaan asiakaskokemusta jo ennen kuin koko sanaa tunnettiinkaan. Hän on vaikuttanut contact center -alalla vuodesta 1998. Tuona aikana Tomi on johtanut ja kehittänyt liiketoimintaa sekä toiminut asiantuntijana asiakaspalvelun kehityshankkeissa.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!