BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Mitä etuja asiakaspalvelujärjestelmämme tarjoaa? [VIDEO]

Jouko ja Tero kertovat videolla Provadin asiakaspalvelujärjestelmästä ja sen eduista niin asiakaspalveluorganisaation kuin asiakkaan kannalta.


 

ICC (Intelligent Contact Center) on Provadin kehittämä asiakaspalvelujärjestelmä, joka kokoaa eri palvelukanavat ja resurssit yhteen. Perinteisten puheluiden lisäksi ICC:llä voidaan hoitaa esimerkiksi sähköposteja, chatteja, nettilomakketa ja ulossoittotöitä.

Yleensä ICC integroidaan asiakkaan taustajärjestelmiin, esimerkiksi CRM:ään. Tämä mahdollistaa muun muassa asiakkaiden tunnistamisen etukäteen ja töiden reitittämisen oikeille henkilöille.

ICC on täysin räätälöitävissä, jokaiselle asiakkaalle saadaan halutut näkymät ja työt oikea-aikaisesti esiin. Näin asiakaspalvelijan työ helpottuu huomattavasti.

Mitä hyötyä ICC:stä on?

Yrityksellä on käytössään yksi järjestelmä, joka pystyy hoitamaan kaikki käytössä olevat palvelukanavat. Tämän lisäksi laaja ja läpinäkyvä raportointi kaikkien käytössä olevien palveluiden osalta mahdollistaa asiakaspalvelijan työn tehostumisen. Tyypillisesti ICC tuo mukanaan vähintään 20 prosentin tehostumisen asiakaspalvelutoimintoihin.

Asiakkaiden kannalta järjestelmä mahdollistaa helpon asioinnin kaikista palvelukanavista.  Asiakkaan ei esimerkiksi tarvitse toistaa nimeään tai asiaansa ollessaan yhteydessä asiakaspalveluun, sillä järjestelmä tunnistaa asiakkaan palvelukanavasta riippumatta ja ohjaa työn oikealle henkilölle oikeaan aikaan ja oikeiden tietojen kera. Asiakaspalvelun tehostuminen näkyy näin nopeutuneena palveluna.

 

LATAA ICC OPAS

 

P.S. Jos haluat kuulla useammin ajatuksistamme ja palveluistamme, tilaa viikottainen blogikoosteemme.

Avainsanat: icc, asiakaspalvelujärjestelmäOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Elina Pennanen

Elina Pennanen

elina.pennanen@provad.fi

Elina on markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumajärjestämisen kokenut tekijä ja toiminut ennen Provadia muun muassa jääkiekon parissa. Odotukset ylittäviä asiakaspalvelukokemuksia etsivän Elinan vapaa-ajan vietosta pitävät huolen kaksi pientä lasta, ehtiipä hän silloin tällöin itsekseen kuntosalillekin.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!