BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Miten itseoppiva chatbot parantaa asiakaspalvelun tehokkuutta? - Mikko kertoo videolla


Mitä itseoppiva chatbot osaa tehdä ja miten siitä saa parhaimman hyödyn irti asiakaspalvelussa? RPA Developer Mikko Sinikallio vastaa videolla kysymyksiin virtuaalisen asiakaspalvelijan Lotan kyvyistä ja hyödyistä niin asiakaspalvelua tarjoavalle yritykselle, asiakaspalvelijalle kuin asiakkaalle.

Mikä on Lotta Tukiäly?

- Lotta Tukiäly on teknologia, jolla pyritään poistamaan asiakaspalvelijoiden töistä vaiheet, joissa ihmistä ei oikeasti tarvita.

Mitä hyötyä Lotta Tukiälystä on?

Asiakkaan työntekijöiden työ muuttuu huomattavasti mielekkäämmäksi, koska tylsät rutiinivaiheet heidän työstään poistuvat. Asiakas saa parempaa asiakaspalvelua, koska asiakaspalvelijoilla on aikaa keskittyä häneen, eikä aika mene tylsien rutiinitöiden tekemiseen.

Lisäksi koko asikaspalveluyksikön tehokkuus paranee näistä syistä.

Mitä virtuaalinen asiakaspalvelija Lotta käytännössä osaa?

Lotta osaa tehdä kaikki ennalta määritellyt rutiinityöt, esimerkiksi pdf-tilausten syöttäminen järjestelmään tai joidenkin tietojen tarkistaminen. Lotta ymmärtää myös vapaamuotoista tekstiä, esimerkiksi sähköposteja tai chat-viestejä, ja pystyy toimimaan niiden mukaan.

Mitä tarkoittaa, että Lotta ymmärtää ja oppii?

Jos Lotta ei ymmärrä jotain viestiä, se voi oppia asiakaspalvelijalta ja hoitaa asian sitten seuraavalla kerralla itse.

Jutellaanko lisää siitä, miten Lotta Tukiäly voisi tehostaa ja parantaa teidän asiakaspalveluanne?

Haluan lisätietoa Lotasta

 

Avainsanat: Robotiikka ja koneoppiminen asiakaspalvelussa, virtuaalinen asiakaspalvelija, asiakaspalvelun automatisointi, chatbotOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Elina Pennanen

Elina Pennanen

elina.pennanen@provad.fi

Elina on markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumajärjestämisen kokenut tekijä ja toiminut ennen Provadia muun muassa jääkiekon parissa. Odotukset ylittäviä asiakaspalvelukokemuksia etsivän Elinan vapaa-ajan vietosta pitävät huolen kaksi pientä lasta, ehtiipä hän silloin tällöin itsekseen kuntosalillekin.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!