BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Monikanavainen asiakaspalvelu ennen ja nyt, asiakkaamme kertovat [video]

 Videolla asiakkaamme kertovat miten asiakaspalvelu on muuttunut Provadin asiakaspalveluratkaisun myötä.

 

 

"Meillä oli erillinen puhelinjärjestelmä ja erillinen sähköpostijärjestelmä ja sitten oli vasta suunnitteluasteella chat-kanavan käyttöönotto. Tässä yhteydessä ymmärrettiin, että voitais oikeesti koota yhteen työkaluun ne kaikki palvelukanavat joita halutaan käyttää ja sitten vielä kysyä myös ne palautteet asiakkaalta palvelutapahtuman jälkeen."
Elise Hasselgren, Kojamo Oyj

"Aikasemmin oltiin hyvin teknisesti orientuneita ja itse ylläpidettiin kontaktinohjausjärjestelmää. Siinä havahduttiin, että ehkä on parempi jättää se ammattilaisille oma osaamisensa."
Pasi Nääppä, Moment Group

"Meillä sähköpostit käsiteltiin ihan Outlookin kautta ja niiden hallinnointi oli aika hankalaa. Provadin myötä tuli ainakin parannusta siihen. Puheluiden ohjaamiseen oli sitten tällainen puhelunoperaattorin tarjoama palvelu."
Patrik Vesterinen, Onninen

Mikä muuttui?

"Ensimmäinen minkä huomasi, että sähköposteja ei jäänyt jonoon, ne tulivat heti käsittelyyn. Myöskin näin esimiehen näkökulmasta saatiin helposti raportit, eli nähtiin minkä verran on työjonoa, minkä verran on saatu käsiteltyä, eli mittarointi helpottui huomattavasti."
Patrik Vesterinen, Onninen

"Järjestelmät muokkaantui meidän asiakasneuvojille, eikä niin, että meidän asiakasneuvojat joutuisi muokkaantumaan sille ohjelmalle. Se on ollut hyvin oleellista"
Pasi Nääppä, Moment Group

"Niillä vanhoilla työtavoilla ja vanhoilla työkaluilla me ei oltais selvitty tästä työmäärästä enää. Mutta nyt me pärjätään."
Elise Hasselgren, Kojamo Oyj

 

LUE LISÄÄ ASIAKASPALVELUJÄRJESTELMÄSTÄ

Avainsanat: Video, asiakaspalveluratkaisu, Kumppanit, contact center, monikanavainen asiakaspalvelu, iccOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Veera Pelkonen

Veera Pelkonen

veera.pelkonen@provad.fi

Markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentelevä Veera on kasvatustieteiden maisteriopintojen loppusuoralla ja innokas uuden oppija. Tapahtumien järjestäminen ja monipuoliset työtehtävät pitävät Veeran kiireisenä. Vapaa-aika kuluu pitkälti erilaisen urheilun merkeissä sekä ystävien kanssa esimerkiksi brunsseilla ja livemusiikin äärellä.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!