BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Näin robotiikka auttaa asiakaspalvelutyössä [video]

Robotiikka helpottaa asiakaspalvelijan työtä ja vapauttaa aikaa asiakaskohtaamiseen. Myyntijohtajamme Ari Matula kertoo esimerkin robotiikan hyödyistä asiakaspalvelussa.

Robotiikka ja tukiäly soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi sähköpostikanavaan, joka on ehdottomasti asiakaspalvelun tehottomin palvelukanava. Sinne syntyy helposti paljon jonoja ja häslinkiä siitä, kuka hoitaa minkäkin tehtävän.

Voimme ajaa asiakkaamme sähköpostit järjestelmämme läpi ja löytää helposti joukosta noin 30 prosenttia posteja, jotka voidaan käsitellä robotiikan avulla taustalla automaattisesti tai eri luokkiin jaoteltuna ohjata oikeille asiakaspalveluhenkilöille.

Näin robotiikalla saatu ajansäästö mahdollistaa asiakaspalvelijan keskittymisen haastavampiin asiakaspalvelutilanteisiin.

Lue lisää robotiikasta ja tukiälystä asiakaspalvelussa:

Lataa esite LOTTA TUKIÄLY

 

 

 

 

Avainsanat: asiakaskohtaaminen, tukiäly, robotiikka, LOTTA TUKIÄLYOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Ari Matula

Ari Matula

ari.matula@provad.fi

Ari Matulalla on yli 25 vuoden kokemus myynnin johtamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä ICT-alalle uudenlaisilla palveluilla. Kesäisin Arin aikaa menee pyöräillen ja kaivellessa kuoppia pihaan. Talvella hän ihmettelee kuntosalilla, miten pienet painot voivatkin painaa niin paljon.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!