BLOGI

Onnellinen asiakas ostaa enemmän

Näin robotiikka auttaa asiakaspalvelutyössä [video]

Robotiikka helpottaa asiakaspalvelijan työtä ja vapauttaa aikaa asiakaskohtaamiseen. Myyntijohtajamme Ari Matula kertoo esimerkin robotiikan hyödyistä asiakaspalvelussa.

Robotiikka ja tukiäly soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi sähköpostikanavaan, joka on ehdottomasti asiakaspalvelun tehottomin palvelukanava. Sinne syntyy helposti paljon jonoja ja häslinkiä siitä, kuka hoitaa minkäkin tehtävän.

Voimme ajaa asiakkaamme sähköpostit järjestelmämme läpi ja löytää helposti joukosta noin 30 prosenttia posteja, jotka voidaan käsitellä robotiikan avulla taustalla automaattisesti tai eri luokkiin jaoteltuna ohjata oikeille asiakaspalveluhenkilöille.

Näin robotiikalla saatu ajansäästö mahdollistaa asiakaspalvelijan keskittymisen haastavampiin asiakaspalvelutilanteisiin.

Lue lisää robotiikasta ja tukiälystä asiakaspalvelussa:

LOTTA TUKIÄLY -esite

 

 

 

 

Avainsanat: asiakaskohtaaminen, tukiäly, robotiikka, LOTTA TUKIÄLY


Ari Matula

Ari Matula

ari.matula@provad.fi

Ari Matulalla on yli 25 vuoden kokemus myynnin johtamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä ICT-alalle uudenlaisilla palveluilla. Kesäisin Arin aikaa menee pyöräillen ja kaivellessa kuoppia pihaan. Talvella hän ihmettelee kuntosalilla, miten pienet painot voivatkin painaa niin paljon.

Siirry lahjoittamaan

Kategoriat

näytä kaikki