BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Posti Messaging hyödyntää Provadin robotiikkaosaamista asiakaspalvelussaan

Posti Messaging toivoo virtuaalisen asiakaspalvelijan Lotan vapauttavan asiakaspalvelijoiden aikaa yhä henkilökohtaisempaan palveluun.

Posti Messaging ottaa asiakaspalvelussaan käyttöönsä Provadin virtuaalisen asiakaspalvelijan Lotan. Kyseessä on Lotta Tukiälyyn perustuva teknologia, joka hyödyntää ohjelmistorobotiikkaa ja tukiälyä muun muassa vapaamuotoisen tekstin tulkitsemisessa ja data-analytiikassa.

- Tavoitteenamme on hyödyntää robotiikkaa asiakaspalvelussa sellaisten toistuvien tehtävien käsittelyssä, jotka eivät vaadi ihmisen ongelmanratkaisukykyä. Pitkien ja monimutkaisten työnkulkujen edes osittainen automatisointi säästää paljon aikaa ja minimoi inhimillisten virheiden riskin, kertoo Posti Messaging Oy:n asiakaspalvelun päällikkö Anna Palonen.

Yrityksessä on tiedostettu automaation vapauttavan lisää ihmistyövoimaa sellaisiin tehtäviin, joihin robotti ei taivu.

- Näin asiakkaat saavat henkilökohtaista palvelua aikaisempaa nopeammin ja työtyytyväisyys uskoakseni lisääntyy, kun joskus tylsiinkin rutiinitehtäviin ei enää kulu aikaa, Palonen lisää.

Anna Palonen sanoo heidän päätyneen Provadin palveluihin muun muassa aiemman kokemuksen perusteella.

- Provad on toimittanut meille aikaisemmin puhelinjärjestelmän asiakaspalvelun käyttöön ja yhteistyö on ollut mutkatonta. Oli helppo valita heidät tukemaan meitä myös ottaessamme ensiaskelia robotiikan maailmassa.

 

Katso myös muita referenssejämme.

KATSO REFERENSSEJÄMME

Jyrki Narvanto Provad ja Anna Palonen_PostiProvadin toimitusjohtaja Jyrki Narvanto ja Posti Messaging Oy:n asiakaspalvelun päällikkö Anna Palonen sopivat yhteistyöstä Lotta Tukiälyn suhteen.

Avainsanat: virtuaalinen asiakaspalvelija, Robotiikka ja koneoppiminen asiakaspalvelussa, referenssit, ProvadOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!