BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Provad on jälleen sekä Menestyjä- että Kasvaja-yritys

 

Saimme jälleen tänä vuonna Kauppalehden myöntämät Menestyjä- ja Kasvaja-sertifikaatit. Menestyjäyritys olemme jo viidettä vuotta peräkkäin, Kasvu-yrityksenä olemme ansainneet paikkamme nyt kolmena peräkkäisenä vuotena.

- Kiitos tästä kuuluu sitoutuneelle ja asiakkaillemme arvon tuottamiseen keskittyneelle henkilöstölle. Kiitos myös asiakkaille, jotka ovat luottaneet meihin, sanoo Provadin hallituksen puheenjohtaja Tomi Korpaeus.

Luonnollisesti Provadin rakentamat uniikit konseptit ovat merkittävä tekijä menestyksen taustalla.

- Hyvä asiakaspalvelu syntyy teknologian ja tuntee liitosta. Asiakaspalvelussa on kyse ihmisten välisestä kohtaamisesta, siinä on aina mukana tunne. Kun teknologia hoitaa rutiinit ja seuraa asiakasta eri kanavissa, asiakaspalvelija voi keskittyä asiakkaaseen, eli toiseen ihmiseen ja hänen tunteisiinsa.

Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Kasvaja-sertifikaatin voi saada yritys, jonka liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin.

 

Provad on asiakaspalvelun suunnannäyttäjä, joka auttaa yrityksiä ja sen työntekijöitä tarjoamaan ihmisen arvoista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelijan avuksi tuotamme robotiikkaan ja koneoppimiseen perustuvia työkaluja, jotka vapauttavat aikaa ja mahdollistavat henkilökohtaisen palvelun kaikissa kohtaamisissa, kanavasta riippumatta.

Provad on perustettu vuonna 2003 ja se työllistää noin 30 henkilöä. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto oli 3,8 miljoonaa euroa. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Tukholmassa.

Lue lisää Provadista.

Avainsanat: Me provadilaiset, Rekrytointi, referenssit, ProvadOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!