BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Me provadilaiset: Ari Matula

Keitä me provadilaiset olemme ja mitä me oikeasti teemme työssämme? Entä mistä innostumme vapaa-ajalla ja mitä ajattelemme alamme tulevaisuudesta?

Esittelemme viikoittain yhden Provadin tekijän. Tänään esittelemme myyntijohtaja Ari Matulan.

1. Kuka olet?

Olen Ari, Matulaksi usein kutsutaan. Olen 60-vuotias, naimisissa Annelin kanssa ja meillä on kaksi aikuista tytärtä, Annina ja Annemari. Kotoisin olen Kuusankoskelta, eli Kymenlaakson poikia.

2. Mitä teet?

Myymisen kanssa tässä ollaan tekemisissä. Pyrimme ymmärtämään asiakkaan tilanteen ja hakemaan hänen tilanteeseensa sopivia ratkaisuja ja kehitysehdotuksia.
Aikaisemmin olimme kuin mummot lumessa, tiesimme mikä oli asiakkaalle hyvä, mutta aihe oli kuitenkin aika vieras monelle. Nyt alkaa olla enemmän tuntemusta ja ymmärrystä aiheesta myös asiakkailla.

3. Työhistoriasi Provadilla?

Olen ollut kuutisen vuotta Provadilla, tutustuin kyllä väkeen jo vähän aiemmin. Ihmettelin, että he tekevät vähän erilaisia juttuja ja eri tavalla kuin moni muu. Sitten tuli mahdollisuus liittyä mukaan ja tein sen mielelläni. Olen huomannut, että täällä tehdään vielä ihmeellisempiä asioita kuin osasin kuvitella.

4. Mielenkiintoisin juttu työssäsi juuri nyt?

Meillä on mahdollisuuksia tehdä vaikka mitä asiakkaidemme asiakaspalvelun ja myynnin parantamiseksi. Ne ovat upeita hetkiä, kun asiakkaat ymmärtävät mistä on kyse, ja pystymme auttamaan heitä.

Asiakaspalvelu on kauan puhuttu ja paljon parjattu aihe, mutta harva yritys todella ymmärtää mitä mahdollisuuksia asiakaskohtaaminen heille voisi antaa. Monet ovat vasta äärimmäisessä hädässä alkaneet hiffata mitä omassa liiketoiminnassa voisi tapahtua, jos omia asiakkaita kohtaisi entistä ammattimaisemmin.

5. Mitä Provad mielestäsi on?

Provad on tulevaisuuden airut. Me teemme asioita, joita monet eivät osaa edes kuvitella tapahtuvan. Pystymme tekemään niitä aidosti ja käytännössä. Jos nykyinen tahti jatkuu, olemme tulevaisuudessa yhä kehityksen kärjessä ja saamme entistä upeampia mahdollisuuksia auttaa asiakasta kehittämään liiketoimintaansa.

6. Oman alasi tulevaisuuden juttu?

Tiedämme ja tunnistamme asiakkaan tarpeen vähän ennen kuina asiakas itse ymmärtää sitä tarvitsevansa. Sitä kautta pystymme luomaan uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia.
Asiakkaamme ymmärtävät ja löytävät omien asiakkaidensa tarpeet entistä helpommin ja paremmin.

7. Mitä teet Provadin ulkopuolella?

Kiusaan vaimoa. No, käyn vähän salilla, luen ja yhdessä käymme lavatanssikursseilla. Olen enempi perinteisten kuin latinotanssien suosija. Ehkä kivoin laji on jive, siinä on niin paljon varioita, joita pystyy pyörittelemään.

8. Minkälainen tyyppi olet?

Vaikea. Laiska ja utelias. (Naurua.)

Tutustu myös muihin provadilaisiin täältä. Haluaisitko liittyä meidän provadilaisten joukkoon? Katso avoimet tehtävämme.

Seuraa meitä somessa: LinkedInFacebookInstagram ja Twitter

Avainsanat: Blogi, Me provadilaisetOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Elina Pennanen

Elina Pennanen

elina.pennanen@provad.fi

Elina on markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumajärjestämisen kokenut tekijä ja toiminut ennen Provadia muun muassa jääkiekon parissa. Odotukset ylittäviä asiakaspalvelukokemuksia etsivän Elinan vapaa-ajan vietosta pitävät huolen kaksi pientä lasta, ehtiipä hän silloin tällöin itsekseen kuntosalillekin.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!