BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Me provadilaiset: Elina Pennanen

Keitä me provadilaiset olemme ja mitä me oikeasti teemme työssämme? Entä mistä innostumme vapaa-ajalla ja mitä ajattelemme alamme tulevaisuudesta?

Esittelemme viikoittain yhden Provadin tekijän. Tällä viikolla vuorossa on brändi- ja viestintäkoordinaattori Elina Pennanen.

1. Kuka olet?

36-vuotias hämeenlinnalainen. Vahvuuteen kuuluu myös mies ja kaksi lasta.

2. Mitä teet?

Teen markkinointiin ja viestintään liittyviä juttuja laidasta laitaan. Järjestän tapahtumia, kirjoitan blogia, yritän opetella tekemään videoblogeja, pyörin somessa ja yritän pitää muut meidät provadilaiset tietoisena kaikista jutuistamme. Ja paljon muuta.

3. Työhistoriasi Provadilla?

Minusta tuli provadilainen vuosi sitten syksyllä. Päädyin tänne, kun Korppi oli yhteydessä minuun. Tunsimme tai ainakin tiesimme toisemme ennestään yli kymmenen vuoden takaa.

4. Mielenkiintoisin juttu työssäsi juuri nyt?

Se on erityisen hienoa, että panostamme markkinointiin ja viestintään. Meillä ymmärretään niiden merkitys. Provadilla saa tehdä ja vaikuttaa paljon lopputulokseen, se on todella motivoivaa.

5. Mitä Provad mielestäsi on?

Provad on rohkeasti eteenpäinkatsova ja kehittyvä organisaatio, jossa on aito halu kehittää omia palveluita ja auttaa asiakkaita.

6. Oman alasi tulevaisuuden juttu?

On kutkuttava ajatus, mitä kaikkea tapahtuu tulevaisuudessa. Ihmisten käyttäytyminen muuttuu ja teknologia kehittyy. Käytämme uusia palvelukanavia ja nuoriso astuu vallankahvaan...

On mielenkiintoista nähdä, miten tämä kaikki muuttaa markkinointia ja viestintää, miten se vaikuttaa meidän toimintaan ja toimialaan. Mitä kaikkea teknologia mahdollistaakaan tuossa kuvassa.

7. Mitä teet Provadin ulkopuolella?

Rakennutamme taloa, joten rakennusprojekti yhdistteynä lapsiperhearkeen on melko kiireinen. Kaiken keskellä poden syyllisyyttä liian vähäisestä liikunnan harrastamisesta.

8. Minkälainen tyyppi olet?

Innostun helposti uusista asioista. Sanon aika suoraan enkä hirveästi kiertele, vaikka samalla pyrin olemaan kohtelias. Herkkä pohdiskelija.

 

Tutustu myös muihin provadilaisiin täältä. Haluaisitko liittyä meidän provadilaisten joukkoon? Katso avoimet tehtävämme.

Seuraa meitä somessa: LinkedInFacebookInstagram ja Twitter

 

Avainsanat: Blogi, Me provadilaisetOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Mikko Latva-Koivisto

Mikko Latva-Koivisto

mikko.latva-koivisto@provad.fi

Mikko Latva-Koivisto on asiakaskokemuksen puolestapuhuja ja markkinoinnin ammattilainen, joka uskoo lisäarvon tuottamiseen liiketoiminnassa. Mikkoa ajaa eteenpäin kehittäminen ja kehittyminen. Vapaa-ajalla Mikko on oman elämänsä Jimmy Page ja Rafael Nadal. Mikko toimi Provadin markkinointipäällikkönä heinäkuuhun 2017 asti.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!