BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Me provadilaiset: Jussi Mankki

Keitä me provadilaiset olemme ja mitä me oikeasti teemme työssämme? Entä mistä innostumme vapaa-ajalla ja mitä ajattelemme alamme tulevaisuudesta?

Esittelemme viikoittain yhden Provadin tekijän. Tällä viikolla vuorossa on Jussi Mankki, Customer Experience Advisor.

1. Kuka olet?

Teknologia-alan ulkopuolelta Provadiin tullut toisinajattelija, joka sympatiseeraa asiakkaita ja kuluttajia. Nykyisin itähelsinkiläinen, jossa asun vaimoni Victorian ja koiramme Zorron kanssa. 

2. Mitä teet?

Keskitän energiaani asiakkuuskulttuurin kehittämiselle ja Provadin myynnin kasvattamiselle.

3. Työhistoriasi Provadilla?

Muutamien yritysten jälkeen polkumme Provadin kanssa vihdoin yhtyivät noin vuosi sitten.

4. Mielenkiintoisin juttu työssäsi juuri nyt?

Olen vuosia pohtinut ääneenkin asiakkuuskulttuurin epäkohtia ja puutteita sekä ihmetellyt asiakaspalvelun merkityksen vähäisyyttä ja asiakaskokemuksen surkeutta. On upeaa olla mukana tekemässä tähän muutosta.
Koen palkitsevana oivaltaa epäkohtia ja tarjota ratkaisuja, joilla menetetty euro käännetään tienatuksi euroksi.

5. Mitä Provad mielestäsi on?

Hyvä jengi. Innovatiivinen edelläkävijä, asiantuntijaorganisaatio, joka toimii suunnannäyttäjänä asiakaskokemuksen kehittämisen saralla.

6. Oman alasi tulevaisuuden juttu?

Provad tulee jatkossakin viitoittamaan tietä alalla. Kommunikaation ja markkinoinnin automatisointi ja asiakaskokemuksen merkityksen korostuminen tuovat runsaasti kysyntää ja työpaikkoja kasvavalle, tärkeälle alalle.
Menestyt olemalla asiakaskeskeinen, niin yksilönä kuin organisaationakin.

7. Mitä teet Provadin ulkopuolella?

Oho, lista on pitkä, olen melko aktiivinen hahmo. Olen ajautunut yhdistystoimintaan vähän vahingossa toistakymmentä vuotta sitten, enkä ole löytänyt ulospääsyä.
Purjehdin niin paljon kuin mahdollista, sekä kilpaillen, että lomaillen. Vietän aikaa mökillä saaristossa vaimoni ja koirani kanssa, hiihdän kun lunta löytyy, pelaan tennistä ja rähjään Zorron kanssa. Välillä nautin kiireettömyydestä takan äärellä kirjaa lukien. Tällä habituksella lienee turha kiistää ettenkö tykkäisi syödä ja tehdä ruokaa. Keksin pieniäkin juhlan aiheita, jottei elämä olisi liian arkista!
Luen elämänkertoja ja koitan kehittää itseäni pyrkien kasvamaan henkisesti. Koitan elää elämääni siten että kun sen aika maanpäällä päättyy, voin poistua näyttämöltä ääneen nauraen ja tekemisiini tyytyväisenä.

8. Minkälainen tyyppi olet?

Henkeen ja vereen saaristoihminen ja purjehtija. Iloinen, sosiaalinen ja itseironinen. Ajoittain erakko, joka viihtyy metsässä puita kaataen ja halkoja hakaten. Kriittinen optimisti, jonka jalat meinaa aina välillä livetä parketista. 

Tutustu myös muihin provadilaisiin täältä. Haluaisitko liittyä meidän provadilaisten joukkoon? Katso avoimet tehtävämme.

Seuraa meitä somessa: LinkedInFacebookInstagram ja Twitter

Avainsanat: Blogi, Me provadilaisetOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Elina Pennanen

Elina Pennanen

elina.pennanen@provad.fi

Elina on markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumajärjestämisen kokenut tekijä ja toiminut ennen Provadia muun muassa jääkiekon parissa. Odotukset ylittäviä asiakaspalvelukokemuksia etsivän Elinan vapaa-ajan vietosta pitävät huolen kaksi pientä lasta, ehtiipä hän silloin tällöin itsekseen kuntosalillekin.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!