BLOGI

Onnellinen asiakas ostaa enemmän

Me provadilaiset: Matti Pakarinen

Keitä me provadilaiset olemme ja mitä me oikeasti teemme työssämme? Entä mistä innostumme vapaa-ajalla ja mitä ajattelemme alamme tulevaisuudesta?

Esittelemme viikoittain yhden Provadin tekijän. Tänään esittelemme Matti Pakarisen, tuoreimman vahvistuksemme sovelluskehittäjien tiimissä.

1. Kuka olet?

Olen Matti, pitkään ohjelmointityötä tehnyt kaveri. Alkuperäiseltä ammatiltani olen lujuuslaskija ja olen suorittanut myös turvallisuusjärjestelmien asentajan / lukkosepän ammattitutkinnon. 

2. Mitä teet?

Tässä vaiheessa tutustun järjestelmään kokonaisvaltaisesti, tarkoitus on ruveta koodaamaan, korjaamaan bugeja sekä tekemään uusia ominaisuuksia. Varmasti jotain muutakin kuin ohjelmointia tulee olemaan työnkuvassa vielä myöhemmin. Jo toisella työviikollani pääsin Jussin kanssa asentamaan uuden ohjelmistokehityksen versionhallinnan serverin Viinikankadulle. 

3. Työhistoriasi Provadilla?

Aloitin toukokuun alussa. Paikka oli normaalisti haussa ja sitä kautta löysin Provadille. Aiemminkin firma kiinnosti jo minua, mutta nyt sitten vasta rohkenin hakea ja onneksi pääsin.

4. Mielenkiintoisin juttu työssäsi juuri nyt?

Järjestelmän haltuunotto ja siihen sisälle pääseminen. Toivon, että pystyisin parantamaan laatua entisestään ja helpottamaan ohjelmiston ylläpitoa ja kehitystä. 

5. Mitä Provad mielestäsi on?

Täällä on rento ilmapiiri, hyvin vapaasti saa tehdä ja toisaalta täällä kuitenkin on tekemisen meininki. Olen tykännyt tosi paljon.

6. Oman alasi tulevaisuuden juttu?

Erityisesti mobiilipuolella tulee koko ajan uusia tekniikoita. Työasema- ja serveripuoli ei onneksi muutu niin nopeasti, mutta koko ajan riittää opiskelemista. Oman motivaationkin kannalta on hyvä, että oppii uutta ja pysyy virkeänä.

7. Mitä teet Provadin ulkopuolella?

Harrastan lavatanssien opettelua. Olen harjoitellut sitä jo toistakymmentä vuotta, mutta edelleen riittää opeteltavaa. Hyötyliikunta on arkeani, yritän välttää oman auton käyttöä.
Omia lemmikkejä ei ole, mutta ajaudun aina hoitamaan esimerkiksi vanhemman tyttären kahta kissaa. Naisystävän koiraa ulkoilutan myös aina kun ehdin. Lisäksi tykkään korjata kaikenlaista itselle ja kavereille.

8. Minkälainen tyyppi olet?

Viestin selkeästi ja tulen toimeen hyvin monenlaisten ihmisten kanssa. Opettelen mielelläni uutta, mutta rutiinityökään ei minua pelota, vaikka mahdollisuuksien mukaan pyrinkin tehostamaan prosesseja. Olen luonteeltani looginen, sitkeä, tarkka, huolellinen, joustava, reilu, kekseliäs ja huumorintajuinen.

Käy tutustumassa myös muihin provadilaisiin tästä.

Seuraa meitä somessa: LinkedIn, Facebook, Instagram ja Twitter

Avainsanat: Blogi, Me provadilaiset


Elina Pennanen

Elina Pennanen

elina.pennanen@provad.fi

Elina on markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumajärjestämisen kokenut tekijä ja toiminut ennen Provadia muun muassa jääkiekon parissa. Odotukset ylittäviä asiakaspalvelukokemuksia etsivän Elinan vapaa-ajan vietosta pitävät huolen kaksi pientä lasta, ehtiipä hän silloin tällöin itsekseen kuntosalillekin.