BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Me provadilaiset: Mikko Ahonen

Keitä me provadilaiset olemme ja mitä me oikeasti teemme työssämme? Entä mistä innostumme vapaa-ajalla ja mitä ajattelemme alamme tulevaisuudesta?

Esittelemme viikoittain yhden Provadin tekijän. Tällä viikolla esittelyvuorossa on Hervannan kasvatti, koodari Mikko Ahonen.

1. Kuka olet?

Olen Mikko, paljasjalkainen tamperelainen.

2. Mitä teet?

Olen koodari, työskentelen muun muassa vianetsinnän ja ongelmanratkaisun parissa. Chatit ja soittorobotti ovat vastuullani.

3. Työhistoriasi Provadilla?

Olen tuntenut JP:n ja Mikan useita vuosia ja Provadille päädyin reilut kolme vuotta sitten, kun JP soitti ja kysyi kiinnostusta töihin. Ensin tarkoitus oli työskennellä osa-aikaisesti koulun ohella, mutta päädyin aika pian kokoaikaiseksi työntekijäksi.

4. Mielenkiintoisin juttu työssäsi juuri nyt?

Rutiinitöiden lisäksi on hienoa löytää uusia ratkaisuja ongelmiin. Uusien asiakkuuksien kohdalla on aina mielenkiintoista nähdä, mihin ohjelmistomme pystyvät ja miten sitä voisi vielä kehittää.

5. Mitä Provad mielestäsi on?

Provadin vauhti on ollut kova ja yritys on muuttunut paljon. Täällä on asenne kohdallaan ja meininki on tosi hyvä.

6. Oman alasi tulevaisuuden juttu?

Ennen pitkää fyysiset puhelimet vähenevät ja tulevat osaksi tietokonetta tai muuta älylaitetta. Tietynlainen murroshetki on jo nähtävissä. Asiakkaat lopulta sanelevat, mihin suuntaan mennään.

7. Mitä teet Provadin ulkopuolella?

Tyttäreni kanssa teemme kaikenlaista. Kesällä pelaamme mm. jalkapalloa, talvisin esimerkiksi lasketellaan. Itselläni on työn alla kauko-ohjattava kopteri ja sen automaatioprojekti eli miten saisin sen lentämään ja laskeutumaan itsenäisesti. Ostin vuosi sitten ensimmäisen autoni. Sitä ennen ajoin yli 30 vuotta vanhalla prätkällä.

8. Minkälainen tyyppi olet?

Riippuu päivästä. Äiti on aina sanonut, että osaan olla kohtelias niin halutessani. Olen kyllä sopeutuvainen, mutta kärsivällisyys ei taida olla parhaita puoliani. Olen sellainen suomalainen juntti, joka ei halua puhua itsestään.

Tutustu myös muihin provadilaisiin täältä.

Seuraa meitä somessa: LinkedInFacebookInstagram ja Twitter

Avainsanat: Blogi, Me provadilaisetOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Elina Pennanen

Elina Pennanen

elina.pennanen@provad.fi

Elina on markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumajärjestämisen kokenut tekijä ja toiminut ennen Provadia muun muassa jääkiekon parissa. Odotukset ylittäviä asiakaspalvelukokemuksia etsivän Elinan vapaa-ajan vietosta pitävät huolen kaksi pientä lasta, ehtiipä hän silloin tällöin itsekseen kuntosalillekin.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!