BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Me provadilaiset: Sanna Riihimäki

Keitä me provadilaiset olemme ja mitä me oikeasti teemme työssämme? Entä mistä innostumme vapaa-ajalla ja mitä ajattelemme alamme tulevaisuudesta?

Esittelemme viikoittain yhden Provadin tekijän. Tällä viikolla esittelemme Sannan, joka työskentelee Provadin UX Designerina eli käyttäjäkokemussuunnittelijana.

1. Kuka olet?

Olen Sanna, työskentelen UX Designerina ja koulutukseltani olen tietotekniikan diplomi-insinööri. Kotona on puolivuotias Onni-poika, ja olenkin osittaisella vanhempainvapaalla, eli toistaiseksi teen töitä vain pari päivää viikossa. 

2. Mitä teet?

Käyttäjäkokemussuunnittelijana yritän ymmärtää ihmisten työnkulkuja ja miten he mahdollisesti voisivat hyötyä enemmän tietotekniikasta. Yksi iso osa työnkuvaani on käyttöliittymien suunnittelu. Esimerkiksi nyt työstän mobiiliapplikaatiota. Hahmottelen ja piirrän paperille sekä koneelle kuvia ja teen niistä klikkailtavia prototyyppejä. Joku muu sitten siitä koodaa ja tekee viimeistellyn ulkoasun. Minun mielestäni taas ehdottomasti mielenkiintoista on ihmisen ja tietokoneen välinen vuorovaikutus.

3. Työhistoriasi Provadilla?

Kohta pari kuukautta. Päädyin Provadille Demola-projektin myötä, tuota projektia tehtiin yhdessä alkuvuosi. Siinä pohdimme, miltä asiakaspalvelu voisi näyttää asiakkaan näkökulmasta vuonna 2020.

4. Mielenkiintoisin juttu työssäsi juuri nyt?

Ihmiset ja niiden monipuolisuuden kirjo. Eri ihmiset tekevät ikään kuin samoja asioita niin monella eri tavalla. Parasta on, jos voin omalla työllä helpottaa tai yksinkertaistaa jonkun muun työtä.

5. Mitä Provad mielestäsi on?

Pieni ja ketterä, mukautuvainen firma. Yritys, jossa on vapaus tehdä ja kehittää omia ideoitaan. Toistaiseksi se on ollut oikein hyvä työnantaja.

6. Oman alasi tulevaisuuden juttu?

Ei riitä, että ohjelmilla pystyy tekemään töitä, vaan niiden pitää olla tehokkuuden lisäksi myös mielekkäitä käyttää.

7. Mitä teet Provadin ulkopuolella?

Hoidan Onnia sekä harrastan muodostelmaluistelua muutaman kerran viikossa, joukkueemme kilpailee aikuisten kansallisessa sarjassa. Kesäisin mökeillemme perheen kanssa paljon. 

8. Minkälainen tyyppi olet?

Hyvä tyyppi tietenkin! Yritän olla iloinen, innostuva ja lähteä mukaan uusiin juttuihin.

 Tutustu tästä myös muihin provadilaisiin.

P.S. Olemme nykyisin myös Instagramissa. Kerromme siellä ihmisistämme, työapaikastamme ja meidän kaikkien työstä. Seuraa meitä myös muissa somekanavissa: LinkedIn, FacebookTwitter ja Instagram.

Avainsanat: Blogi, Me provadilaisetOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Elina Pennanen

Elina Pennanen

elina.pennanen@provad.fi

Elina on markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumajärjestämisen kokenut tekijä ja toiminut ennen Provadia muun muassa jääkiekon parissa. Odotukset ylittäviä asiakaspalvelukokemuksia etsivän Elinan vapaa-ajan vietosta pitävät huolen kaksi pientä lasta, ehtiipä hän silloin tällöin itsekseen kuntosalillekin.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!