BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Ruotsalainen K2C haluaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua Provadin tuotteiden avulla [video]

 

 

Provad laajensi Ruotsiin, jossa K2C ensimmäisenä isona asiakkaana on ollut erittäin tyytyväinen Provadin asiakaspalveluratkaisuihin. Anette Lahti kertoo videolla, kuinka mahdottomistakin haasteista selvittiin Provadin palveluiden avulla.

K2C on Contact Center, jolla on konttorit Helsingborgissa ja Göteborgissa.

- Olemme Tukholmassa tavataksemme muita potentiaalisia ruotsalaisasiakkaita. Olemme järjestäneet yhteyksiemme kautta seminaarin, jossa käsittelemme kokemuksiamme siitä, miten saadaan parempaa tietoa asiakkaan käyttäytymisestä. Mitä enemmän tiedämme asiakkaasta, sitä paremmin yritykset voivat toimittaa ja lisätä myyntiään, K2C:n Anette Lahti tiivistää.

K2C vetää asiakaspalvelukeskusta, joka on jaettu kolmeen osaan. Heillä on teknologiaosaaminen, josta voi ostaa kapasiteettia siten, että työntekijät voivat auttaa muita asiakkaita heidän omien asiakaspalvelijoidensa kautta. He pitävät myös koulutuksia.

- Ostimme Provadilta asiakastukijärjestelmän, jonka nimi on ICC (Intelligent Contact Center). Olemme kokeilleet myös Provadin automaatiojärjestelmää menestyksekkäästi, Lahti kehuu.

Kyseessä oli asiakas, jolla oli epätoivoinen tarve päivittää asiakasrekisterinsä. Asiakas oli lähettämässä tuhansia kappaleita uutta juhlakuvastoaan moniin eri maihin, ja halusi K2C:n muuttavan kaikki osoitteet. Aikaa oli vain kaksi viikkoa, eikä Lahden mukaan projektia voinut millään saada valmiiksi nopeammin kuin kahdeksassa viikossa. 

- Soitimme kuitenkin Provadille, olimmehan kuulleet heidän automaatioratkaisuistaan, mutta emme oikein tienneet kuinka ne toimivat.

Aikaa oli jäljellä enää viikko, ennen kuin uuden materiaalin piti lähteä asiakkaalle. K2C kysyi Provadilta, kuinka kauan tämän asian ratkaiseminen kestäisi, he saivat vastaukseksi: "Me ratkaisemme tämän."

Provadin palveluiden avulla meistä tulee tehokkaampia, ja voimme tarjota asiakkaillemme palvelun ja palveluille kokonaisratkaisun

- Asiakas oli todella tyytyväinen ja se oli fantastisen hauskaa. Uskon, että Provadin palveluiden avulla meistä tulee tehokkaampia, ja voimme tarjota asiakkaillemme palvelun ja palveluille kokonaisratkaisun, Lahti kertoo tyytyväisenä.

Lahti muistuttaa, että tämän päivän haasteet tulevat siitä, että on olemassa monia eri kanavia, mutta oikea käsi ei oikein tiedä, mitä vasen käsi tekee. Provadin järjestelmän avulla K2C voi koota kaikki voimat yhteen ja samaan paikkaan ja tarjota asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun. 

K2C Anette

 

LUE LISÄÄ ASIAKASPALVELUJÄRJESTELMÄSTÄ

Tutustu myös:

Avainsanat: referenssit, contact center, Provad, monikanavainen asiakaspalvelu, icc, referenser, robotik och maskininlärningOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Veera Pelkonen

Veera Pelkonen

veera.pelkonen@provad.fi

Markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentelevä Veera on kasvatustieteiden maisteriopintojen loppusuoralla ja innokas uuden oppija. Tapahtumien järjestäminen ja monipuoliset työtehtävät pitävät Veeran kiireisenä. Vapaa-aika kuluu pitkälti erilaisen urheilun merkeissä sekä ystävien kanssa esimerkiksi brunsseilla ja livemusiikin äärellä.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!