BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Tukiäly tuo asiakaspalveluun uutta kipinää

Huolenpitoa muistuttamisella, rohkaisulla ja ohjaamisella. Niin saadaan asiakaspalveluun uutta kipinää.

Asiakaspalvelussa päivittäinen työ ongelmienratkaisijana on monimuotoista. Tilanteet, ihmiset ja työn sisältö vaihtelevat tunnista ja päivästä toiseen. Toisilla enemmän ja toisilla vielä enemmän. Pitää reagoida herkästi, nopeasti ja viisaasti. Tavoitteena on jättää aina kohtaamisesta myönteinen jälki ja asiakkaalle kokemus, että hänet ja tilanne otettiin vakavasti.

Lähitulevaisuudessa työn ohjaus ja priorisointi tulee osittain tai jopa kokonaan olemaan algoritmien tehtävä. Isoa dataa kerääntyy niin paljon, että kukaan esimies ei kykene hallitsemaan sitä tehokkaasti. Tukiäly kerää dataa, murskaa siitä satoja tai tuhansia vaihtoehtoja, ja valitsee kuhunkin hetkeen viisaimman ja tärkeimmän tehtävän.

Uskokaa tai älkää, mutta se on teknologia joka pitää huolta, että kaiken hektisyyden ja työn vaihtelun keskellä tärkeimmät asiat tulevat riittävän usein mieleen.

Uskokaa tai älkää, mutta se on teknologia joka pitää huolta, että kaiken hektisyyden ja työn vaihtelun keskellä tärkeimmät asiat tulevat riittävän usein mieleen. Kun asioita toistetaan vieläpä moniaistisesti, alkaa tärkeimmät sisällöt ja asiat toistua mielessä valon nopeudella silloinkin, kun niitä eniten tarvitaan. Nämä tärkeät asiat liittyvät muun muassa vuorovaikutukseen, asiakaspalveluun, myyntiin ja itsensä johtamiseen.

Se on ennennäkemätöntä huolenpitoa osaamisesta, innostuksesta ja jaksamisesta.

Tukiäly tietää kenen asiaa hoidetaan ja mitkä ovat asiakaspalvelijan vahvuudet ja kyvyt. Tukiäly vertaa tuoreita asiakaspalvelijakohtaisia asiakaspalautteita ja sitä kautta auttaa, opastaa ja ohjaa asiakaspalvelijan tekemistä reaaliaikaisesti ja vuoro vuorolta.

Tukiäly tuo kullekin työntekijälle juuri hänelle sopivimmat tai hyödyllisimmät videot ja muistutukset katsottavaksi silloin kun on paras hetki siihen. Se on ennennäkemätöntä huolenpitoa osaamisesta, innostuksesta ja jaksamisesta.

Virtuaalisen valmennuksen tavoitteena on aina parempi työntekijäkokemus, koska se luo pohjan ainutlaatuiselle asiakaskokemukselle. Ja koska asiakaspalvelu on yrityksen tärkein käyntikortti.

LUE LISÄÄ:

 

Avainsanat: asiakaskokemus, Kauppalehti, LOTTA TUKIÄLY, asiakaspalvelun automatisointiOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Tomi Korpaeus

Tomi Korpaeus

tomi.korpaeus@provad.fi

Tomi Korpaeus on auttanut yrityksiä parantamaan asiakaskokemusta jo ennen kuin koko sanaa tunnettiinkaan. Hän on vaikuttanut contact center -alalla vuodesta 1998. Tuona aikana Tomi on johtanut ja kehittänyt liiketoimintaa sekä toiminut asiantuntijana asiakaspalvelun kehityshankkeissa.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!