BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Video T&T 2020 -klubin tapaamisesta Vanajanlinnasta

 

Videolla pääset mukaan tapahtuman tunnelmiin sekä kuulemaan asiakkaidemme kokemuksia palveluistamme.

Provadin asiakkaiden muodostama Teknologia & Tunne 2020 -klubi aloitti taipaleensa Vanajanlinnasta.

Provadin asiakkaiden muodostama klubi keskittyi ensimmäisessä tapahtumassaan pohtimaan teknologian ja tunteen pyhän liiton tuomia mahdollisuuksia asiakaspalvelun kehittämisessä.

Teeman puitteissa pääsimme muun muassa kokemaan Teslan teknologian koeajojen muodossa sekä kuuntelemaan Vanajanlinnan Pekka Vihman kokemuksia palvelun vaatimuksista silloin, kun asiakkaiden rima on erityisen korkealla.

Tomi Korpaeus ja Esa Reilio avasivat Provadin ajatuksia asiakaspalvelun nykypäivän vaatimuksista ja tulevaisuuden muutoksista. Mukaan mahtui koko joukko uusia, tulossa olevia palveluitakin.

 

Avainsanat: Asiakaskokemuksen parantaminen, Asiakaspalvelun kehittäminen, Työntekijäkokemus, rpaOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Elina Pennanen

Elina Pennanen

elina.pennanen@provad.fi

Elina on markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumajärjestämisen kokenut tekijä ja toiminut ennen Provadia muun muassa jääkiekon parissa. Odotukset ylittäviä asiakaspalvelukokemuksia etsivän Elinan vapaa-ajan vietosta pitävät huolen kaksi pientä lasta, ehtiipä hän silloin tällöin itsekseen kuntosalillekin.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!