BLOGI

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua

Visma osti Provad Oy:n ja laajentaa asiakaspalvelun automatisointiin

Räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen asiantuntija Visma Consulting Oy on ostanut Provad Oy:n. Provad on Suomen johtava ohjelmistorobotiikan ja automatisoinnin toimittaja tekoälyllä rikastettujen asiakaspalveluratkaisujen saralla.

Räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen asiantuntija Visma Consulting Oy on ostanut Provad Oy:n, joka toimii jatkossa osana Visman konsultointidivisioonaa Suomessa. Provad on Suomen johtava ohjelmistorobotiikan ja automatisoinnin toimittaja tekoälyllä rikastettujen asiakaspalveluratkaisujen saralla.

Yhtiöllä on toimipisteet Espoossa ja Tampereella ja se työllistää 35 henkilöä. Yhtiön liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja vuonna 2018 sen liikevaihto oli noin 4 miljoonaa euroa.

Asiakaspalveluprosessien tehostaminen automatisoinnin ja ohjelmistorobotiikan avulla tulee kasvamaan valtavasti lähivuosina. Visma on ennestään erittäin vahva toimija tekoälyratkaisujen alueella ja yhdessä Provadin kanssa pystymme tarjoamaan markkinalle ratkaisut ja osaamisen, jota ei juuri kilpailijoilta löydy”, sanoo Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg.

”Olemme tehneet Provadin kanssa yhteistyötä jo jonkin aikaa ja olen ollut erittäin vaikuttunut siitä, kuinka pitkällä heidän tarjoamat ratkaisut ovat ja kuinka rautaista osaamista heiltä löytyy”, hän jatkaa.

Provadin hallituksen puheenjohtaja Tomi Korpaeus iloitsee Visma-perheeseen liittymisen vahvistavan Provadin liiketoimintaa huomattavasti.

“Vismalla on vahva asiakaskunta ja hyvä maine suurena ohjelmistoratkaisujen toimittajana. Osana Visma-ryhmää pystymme laajentumaan kansainvälisesti hyödyntäen Visman vahvaa jalansijaa Pohjois-Euroopassa.”

Provad palvelee asiakkaitaan jatkossa entistä monipuolisemmin.

”Nyt voimme tarjota asiakkaillemme huomattavasti laajemman ratkaisuvalikoiman ja kasvattaa näkyvyyttämme markkinoilla aivan uudelle tasolle”, sanoo Provadin toimitusjohtaja Jyrki Narvanto.

Virtuaalinen asiakaspalvelija Lotta Provad
Provadin virtuaalinen asiakaspalvelija Lotta.

Provad Oy

Provad auttaa yrityksiä ja sen työntekijöitä tarjoamaan ihmisen arvoista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelijan avuksi Provad tuottaa robotiikkaan ja koneoppimiseen perustuvia työkaluja, jotka vapauttavat aikaa ja mahdollistavat henkilökohtaisen palvelun kaikissa kohtaamisissa, ajasta, paikasta ja kanavasta riippumatta.

Provad on perustettu vuonna 2003 ja se työllistää 35 henkilöä Espoossa ja Tampereella.

Lisätietoja: Kotisivut / LinkedIn / Facebook / Twitter / Instagram


Visma Consulting Oy
Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat palvelumuotoilu, digitaaliset palvelut, ratkaisukehitys, tiedolla johtaminen ja tekoälyratkaisut. Yhtiön asiakaskuntana on suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Visma Consultingin suomen liikevaihto vuonna 2018 oli yli 40 miljoonaa euroa ja sen asiakashankkeissa työskentelee yli 400 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä. Visma Consulting on osa pohjoismaista Visma-konsernia.  www.vismaconsulting.fi

Avainsanat: ProvadOta meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan.

Kategoriat

näytä kaikki

Lisää vinkkejä saat tilaamalla uusimmat blogit ja ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi!