REFERENSSIT

Lue miten olemme auttaneet asiakkaitamme kasvamaan.

Monikanavainen asiakaspalvelu ennen ja nyt, asiakkaamme kertovat [video]

Videolla asiakkaamme kertovat miten asiakaspalvelu on muuttunut Provadin asiakaspalveluratkaisun myötä.

"Meillä oli erillinen puhelinjärjestelmä ja erillinen sähköpostijärjestelmä ja sitten oli vasta suunnitteluasteella chat-kanavan käyttöönotto. Tässä yhteydessä ymmärrettiin, että voitais oikeesti koota yhteen työkaluun ne kaikki palvelukanavat joita halutaan käyttää ja sitten vielä kysyä myös ne palautteet asiakkaalta palvelutapahtuman jälkeen."
Elise Hasselgren, Kojamo Oyj

"Aikasemmin oltiin hyvin teknisesti orientuneita ja itse ylläpidettiin kontaktinohjausjärjestelmää. Siinä havahduttiin, että ehkä on parempi jättää se ammattilaisille oma osaamisensa."
Pasi Nääppä, Moment Group

"Meillä sähköpostit käsiteltiin ihan Outlookin kautta ja niiden hallinnointi oli aika hankalaa. Provadin myötä tuli ainakin parannusta siihen. Puheluiden ohjaamiseen oli sitten tällainen puhelunoperaattorin tarjoama palvelu."
Patrik Vesterinen, Onninen

Mikä muuttui?

"Ensimmäinen minkä huomasi, että sähköposteja ei jäänyt jonoon, ne tulivat heti käsittelyyn. Myöskin näin esimiehen näkökulmasta saatiin helposti raportit, eli nähtiin minkä verran on työjonoa, minkä verran on saatu käsiteltyä, eli mittarointi helpottui huomattavasti."
Patrik Vesterinen, Onninen

"Järjestelmät muokkaantui meidän asiakasneuvojille, eikä niin, että meidän asiakasneuvojat joutuisi muokkaantumaan sille ohjelmalle. Se on ollut hyvin oleellista"
Pasi Nääppä, Moment Group

"Niillä vanhoilla työtavoilla ja vanhoilla työkaluilla me ei oltais selvitty tästä työmäärästä enää. Mutta nyt me pärjätään."
Elise Hasselgren, Kojamo Oyj

Topics: Asiakaskokemuksen parantaminen, referenssit, monikanavainen asiakaspalvelu, icc

Intelligent Contact Center

Intelligent Contact Center on ratkaisu monikanavaisen asiakaspalvelun ja myynnin tarpeisiin. Tavoitat asiakkaasi oikea-aikaisesti, kanavasta riippumatta..

Lue lisää

Ota yhteyttä

Haluatko kehittää asiakaspalveluasi? Ota yhteyttä meihin.

Jouko Kujala

Jouko Kujala

Customer Experience Advisor

Tel.+358 20 761 9619

jouko.kujala@provad.fi