REFERENSSIT

Lue miten olemme auttaneet asiakkaitamme kasvamaan.

Näin palvelee virtuaalinen asiakaspalvelija Lotta [video]

Katso videolta, miten virtuaalinen asiakaspalvelija helpottaa niin asiakaspalvelijan työtä kuin asiakkaan kokemaa palvelua. 

Virtuaalinen asiakaspalvelija Lotta auttaa ja palvelee 24/7. Lotan työtehtäviksi sopivat esimerkiksi toistuvat rutiinitehtävät, tiedonhaku ja -yhdistely sekä töiden jakaminen oikeille asiantuntijoille.

Näin asiakkaan kokema palvelu nopeutuu, laatu paranee ja ennen kaikkea asiakaspalvelijalle vapautuu aikaa aitoon henkilökohtaiseen kohtaamiseen.

Lotta Tukiälyn™ ydin on rutiinityöt automatisoiva ohjelmistorobotiikka sekä tekoäly, jota sovelletaan mm. vapaamuotoisen tekstin tulkitsemisessa ja data-analytiikassa.

Lue myös, miten Lotta autta Moment Groupin ammattilaisia palvelemaan entistä paremmin. Kaikki robotiikkaan asiakaspalvelussa liittyvät blogimme näet täältä.

 

ASIAKASPALVELUN AUTOMATISOINTI

 

Topics: referenssit, Provad, tukiäly, robotiikka, LOTTA TUKIÄLY, Robotiikka ja koneoppiminen asiakaspalvelussa, virtuaalinen asiakaspalvelija

Intelligent Contact Center

Intelligent Contact Center on ratkaisu monikanavaisen asiakaspalvelun ja myynnin tarpeisiin. Tavoitat asiakkaasi oikea-aikaisesti, kanavasta riippumatta..

Lue lisää

Ota yhteyttä

Haluatko kehittää asiakaspalveluasi? Ota yhteyttä meihin.

Jouko Kujala

Jouko Kujala

Customer Experience Advisor

Tel.+358 20 761 9619

jouko.kujala@provad.fi