Provad on asiakaspalvelun suunnannäyttäjä, joka auttaa yrityksiä ja sen työntekijöitä tarjoamaan ihmisen arvoista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelijan avuksi tuotamme robotiikkaan ja koneoppimiseen perustuvia työkaluja, jotka vapauttavat aikaa ja mahdollistavat henkilökohtaisen palvelun kaikissa kohtaamisissa, kanavasta riippumatta.

Provad on perustettu vuonna 2003 ja se työllistää noin 30 henkilöä. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto oli 3,8 miljoonaa euroa. Toimistot sijaitsevat Espoossa ja Tampereella.


 

Me Provadilla olemme tottuneet tekemään töitä ahkerasti ja intohimolla, mutta kuitenkin rennossa ja avoimessa ympäristössä. Tarjoamme jokaiselle provadilaiselle paikan kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, jossa yhteinen päämäärämme on rakentaa asiakkaillamme mahdollisuuksia parempaan asiakaspalveluun.

Tällä hetkellä haemme uusia ammattilaisia joukkoomme erityisesti Tampereelle, jossa Tech Centerimme sijaitsee.

Haluatko tietää kenen kanssa meillä työskentelisit? Lue lisää meistä provadilaisista.

 

Avoinna olevat tehtävät

1. Mobiilisovelluksien kehittäjä

Etsimme Tampereen toimispisteeseemme uutta provadilaista kehittämään ja suunnittelemaan asiakaspalvelujärjestelmämme mobiilisovellusta. Onko sinulla intohimoa mobiilisovelluksiin ja Full-Stack -kehittämiseen? Onko myös tietoturva sinulle lähellä sydäntä?

Meillä pääset myös muihin projekteihin alusta alkaen mukaan luomaan uutta ja saat vaikuttaa vahvasti työsi lopputulokseen. Työskentelet osana pientä tiimiä, mutta kykenet myös itsenäisesti aktiiviseen työsi edistämiseen. 

Jotta sinusta tulisi uusi provadilainen, toivoisimme sinulta osaamista seuraavista teknologioista:

- React Native -cross-platform -mobiilisovelluskehitys
- REST-rajapintojen suunnittelu ja käyttö
- Vahva JavaScriptin ja VueJS:n osaaminen

Katsomme eduksi osaamisen myös jostain seuraavista teknologioista:

- Natiivi mobiilisovelluskehitys (Android ja/tai iOS)
- NET WebAPI 2 (C#)
- MySQL/MSSQL-tietokannat

Työ on päätoiminen ja aloitusajankohta on erikseen sovittavissa.

Lähetä cv, hakemus ja työnäytteesi (sekä kuvaukset roolistasi työnäytteisiin liittyvissä projekteissa) pdf-tiedostoina 23.3. mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:  Markku Mikkolainen p. 020 761 9606 markku.mikkolainen@provad.fi

 LÄHETÄ HAKEMUS

 

2. Ohjelmisto- ja järjestelmäasiantuntija

Etsimme pitkäaikaiseen työsuhteeseen teknisen tuen tiimiin uutta vahvistusta toimimaan ohjelmisto- ja järjestelmäasiantuntijana.

Tässä tehtävässä tulet toimimaan teknisessä ympäristössä aluksi ensimmäisen asteen teknisessä tuessa. Ratkaiset pienemmät tehtävät itsenäisesti ja eskaloit asiakkaiden ilmoittamat tilanteet seuraavan tason asiantuntijalle sekä toimit ryhmäsi kanssa yhteistyössä ratkaistessanne asiakkaiden kohtaamia haasteita. Tehtävään järjestetään kattava perehdytys, jonka aikana tutustut yrityksen tuottamien palveluiden ja niiden käyttämien tekniikoiden hallitsemiseen.

Tehtävään etsitään mielellään ohjelmistoalalle soveltuvan koulutuksen käynyttä henkilöä, mutta pääasia on, että olet oikeasti kiinnostunut toimimaan ohjelmointikentässä tulevaisuuden muuttuvassa digimaailmassa. Aikaisempi työkokemus alalta ja erityisesti järjestelmäylläpidosta lasketaan ehdottomasti hakijan eduksi.

Arvostamme ohjelmointitaitoja. Toivomme sinulta löytyvän perustiedot esimerkiksi C- tai Java-ohjelmointikielestä sekä ymmärrystä tietokanta- ja ohjelmistorakenteista.

Työhön valitulla henkilöllä tulee löytyä valmiudet toimia suomen ja englannin kielellä sujuvasti myös kirjallisesti. Tehtävän onnistuneeseen suorittamiseen tulet lisäksi tarvitsemaan oppimishalukkuutta, pitkäjänteisyyttä ja uteliaisuutta, sillä kyseessä on monipuolinen tehtäväkenttä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä joka päivä. Tiimissä toimiessasi hyvät yhteistyötaidot tulevat tarpeeseen ja asiakasrajapinnassa työskentelyssä omaat toivottavasti myös runsaasti asiakaspalvelualttiutta.

Pääset kehittymään ohjelmistoalalle hyvämaineiseen ja vakaasti kasvavaan yritykseen, jossa työntekijää kannustetaan kasvamaan kykyjensä mukaan ja työstä maksetaan alan mukaista hyvää korvausta. Työ on päätoiminen ja alkaa joustavasti helmi/maaliskuun aikana. Työtä tehdään arkisin klo 08-17 välillä.

Lähetä cv, hakemus ja työnäytteesi (sekä kuvaukset roolistasi työnäytteisiin liittyvissä projekteissa) pdf-tiedostoina 15.4. mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Markku Mikkolainen p. 020 761 9606 markku.mikkolainen@provad.fi

 LÄHETÄ HAKEMUS

3. Kesätyö - Tekninen dokumentoija

Etsimme kesätyöhön teknistä dokumentoijaa, jonka tehtävänä on kehittää ja toteuttaa järjestelmiemme teknistä dokumentointia. Hankit oma-aloitteisesti tietoa ja tuotat ne helposti käytettävään ja selkeään muotoon. Olet alan opiskelija tai vastavalmistunut henkilö. Sinulla on taitoa työskennellä itsenäisessä roolissa ja sujuva suomen kielen taito.

Työn tarkka aloitus- ja lopetusajankohta on erikseen sovittavissa.

Lähetä cv, hakemus ja työnäytteesi (sekä kuvaukset roolistasi työnäytteisiin liittyvissä projekteissa) pdf-tiedostoina 28.3. mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Markku Mikkolainen p. 020 761 9606 markku.mikkolainen@provad.fi

LÄHETÄ HAKEMUS 

 

Meillä on jatkuva haku myös seuraaviin tehtäviin:

4. Sovelluskehittäjä

Etsimme sovelluskehittäjiä, joille tekniikka sekä koodaus ovat intohimo ja harrastus. Työtehtävässä korostuu osallistuminen olemassa olevien asiakkuuksien tuotekokonaisuuksien kehittämiseen sekä nykysovellusten ylläpitämiseen. Ratkaisukeskeisesti pohdiskelet myös alati asiakaslähtöisesti ja rohkeasti yhä parempia ratkaisuja ja toteutustapoja. Työntekoa ei mielestäsi kannata tehdä liiallisella vakavuudella, mutta teet työtäsi aina suurella sydämellä ja ylpeydellä.

Lisätietoja: Markku Mikkolainen p. 020 761 9606 markku.mikkolainen@provad.fi

 LÄHETÄ HAKEMUS

5. Developer RPA / koneoppiminen

Tampereella työskentelevä RPA Developer on osa pientä RPA-tiimiämme, joka toimii hyvin lähellä asiakasrajapintaa. Tehtäväsi muodostuu aluksi pääosin robotiikan suunnitteluun tarkoitetun UiPathin parissa työskentelystä. UiPathin avulla rakennetaan robotteja, jotka helpottavat asiakkaan asiakaspalvelua vapauttaen samalla asiakaspalvelijalle enemmän aikaa asiakaskohtaamiseen.

Lisätietoja: Esa Reilio p. 040 502 6762 (arkisin klo 8-17) esa.reilio@provad.fi

 LÄHETÄ HAKEMUS

6. Palvelupäällikkö

Haemme palvelupäällikköä vastamaan omista ohjelmistoprojekteista Tampereen toimipisteessämme. Työnkuva pitää sisällään päivittäistä asiakasrajapinnassa toimimista, ongelmanratkaisua ja kehittämistä. Työssä toimimista helpottaa perusymmärrys teknologiasta ja niiden taustoilla olevista logiikoista sekä rautainen asiakaspalveluasenne.

Lisätietoja: Markku Mikkolainen p. 020 761 9606 markku.mikkolainen@provad.fi

 LÄHETÄ HAKEMUS

7.  Myyjä

Oletko oma-aloitteinen, aktiivinen ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot? Sinulla on kokemusta konsultoivasta myynnistä ja kykyä löytää jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopiva ratkaisu ja taitoa toimia asiakasyritysten ylimmän johdon kanssa.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja Provad yrityksenä kiinnostaa sinua, lähetä avoin työhakemus alla olevan linkin kautta. Rekrytoimme uuden myyjän tiimiimme heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja: Ari Matula p.  020 761 9612 ari.matula@provad.fi

LÄHETÄ HAKEMUS

 


 

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera, kuulisimme mielellämme miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tehtäviimme. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin.

 

Ryhmäkuva Tampere-972333-edited-796554-edited-900923-edited.jpgIhmiset ja toimistomme Tampereella.

Yhteiskuva_Espoo-881211-edited.jpgIhmiset ja toimistomme Espoossa.

 

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymys rekrytointiin liittyen?

Jätä yhteydenottopyyntö

Jyrki Narvanto

Jyrki Narvanto

Chief Executive Officer

Tel.+358 20 761 9604

jyrki.narvanto@provad.fi