Me Provadilla olemme tottuneet tekemään töitä ahkerasti ja intohimolla, mutta kuitenkin rennossa ja avoimessa ympäristössä. Tarjoamme jokaiselle provadilaiselle paikan kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, jossa yhteinen päämäärämme on rakentaa asiakkaillamme mahdollisuuksia parempaan asiakaspalveluun.

Visma olemme osa konsernia 893x354

Haluatko tietää kenen kanssa meillä työskentelisit? Lue lisää meistä provadilaisista.

Provad - Esittelyvideo 2018

 


 

Tule kehittämään intuitiivisten asiakaspalveluratkaisujen tulevaisuutta Provad-Vismalle. Ratkaisumme yhdistävät asiakaskokemuksen kaikissa kanavissa yhä enenevissä määrin tekoälyyn. Tämän polun rakentamiseksi haemme vahvistuksia eri rooleihin Tampereen Sarankulmaan.

 

Service Desk -tiimiin

Service Desk -tiimissä on paikka avoinna asiakaspalveluhenkiselle tekijälle. Pääset tutustumaan laaja-alaisesti tuotteisiimme sekä eri teknologioihimme. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu pääosin Jira Service Deskin kautta. Rohkeus ottaa yhteyttä asiakkaaseen sekä ongelmanratkaisutaito ovat olennaiset kyvyt tehtävässä. Teknisinä osaamisalueina tässä roolissa tarvitset ennen kaikkea SQL-perusosaamista. Ohjelmoinnin perusteiden sekä Linux-alustan ymmärtäminen auttavat, mutta näihin voi perehtyä työtehtävien kautta.

Lisätietoa tehtävästä saa Johannekselta mailitse johannes.pitkanen@provad.fi tai soittamalla 020 755 9773 ti/ke/to-päivinä klo 10-11. Johannes on toiminut monipuolisissa tehtävissä Service Deskissä sekä järjestelmien toimittamisfunktiossa kolme vuotta. Johanneksen mukaan vahva Service Deskissä karttunut ymmärrys on antanut hyvän pohjan kehittää kaikkia Provadin tuotteita.

 

Fullstack-devaaja tuotekehitys- ja integrointitiimiin

Rennossa tuotekehitys- ja integrointitiimissä pääset mukaan niin asiakasprojekteihin kuin ICC Manager -tuotekehitykseen. Fullstack-tehtävässä tarvitaan eniten Microsoft-alustan tuntemusta (C#/.NET sekä SQL-perusosaaminen). Muu koodausosaaminen sekä verkkoliikenteen ymmärtäminen ovat plussaa. Tämä tiimi on paikka sinulle, kun haluat kehittää Microsoft-alustan osaamistasi teknisesti erittäin taitavassa porukassa. Tiimin tehtävät ovat vaihtelevia ja useimmiten lyhyitä asiakasprojekteja.

Lisätietoa tehtävästä saa Mikalta mailitse mika.leiman@provad.fi tai soittamalla 020 761 9617 ti/ke/to-päivinä klo 13-15. Mika on mukana niin asiakasintegraatioiden parissa kuin ICC Manager -tuotekehityksessä. Mikan mukaan parasta ovat vaihtelevat tehtävät ja uudet mielenkiintoiset asiakasintegraatiot.

 

Tekoälyasiantuntija

Etsimme vahvistusta tekoälyratkaisujen kehitys/tuotantotiimiimme, joka sekä kehittää teknologiaa että toteuttaa asiakasratkaisuja. Tällä hetkellä keskitymme erityisesti kielenymmärryssovelluksiin (NLU).

Käytämme uusimpia työkaluja ja teknologioita, esim. koneoppiva ympäristö kielitietokantoineen, integraatioalustat, Python ja PostgreSQL. Arvostamme n. 2-5 vuoden työkokemustasi joiltakin näiltä osa-alueilta.

Tämän tiimin tehtävät ovat teknologian osalta syvällisiä ja vaativia, ja sovellusprojektit tehdään läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tässä on paikka sinulle, joka haluat kehittää itseäsi tekoälyn asiantuntijana ja olla luomassa ihmisläheisiä tekoälysovelluksia. Lisätietoa tästä tehtävästä antaa tekoäly- ja robotiikkatiimin vetäjä Esa mailitse esa.reilio@provad.fi tai soittamalla 040 502 6762 ti/ke/to-päivinä klo 15-16 ajalla 23.6-2.7.

 

Sokerina pohjalla – Frontend-devaajaa

Kiinnostaisiko sinua innovatiiviset frontend-sovellukset? Teknologioina käytämme pääosin Javascriptia (React ja Vue). Työtehtävät liittyvät mm. tekoälyn hyödyntämiseen asiakaspalvelussa ja ICC Manageriin liittyvien sovellusten kehittämiseen. Muu osaaminen kuten SQL, ASP.NET, React Native ovat plussaa. Lisätietoa saa Hannelelta mailitse hannele.piitulainen@provad.fi tai soittamalla 041 434 4378 ti/ke/to- päivinä klo 15-16. Hannele vetää asiakasprojekteja ja kehittää tuotteita yhdessä eri tiimien kanssa.

Useimmissa rooleissa oma-aloitteinen kyky tarttua toimeen ja saattaa asiat loppuun johtaa menestymiseen. Organisaatiohierarkiamme on matala, mikä vapauttaa byrokratian ikeestä ja antaa vapautta kokeilla. Meillä tekijä saa ottaa vastuuta oman tehtävän hoitamisesta tiimissä, ja suurten yritysten jäykkyyttä ei näy. Koulutustaustasi voi olla esim. Insinööri/DI/FM/itse oppinut – meille tärkeintä ei ole todistus vaan osaaminen ja halu oppia.

Toimita hakemuksesi spostilla rekrytointi@provad.fi, laita otsikoksi hakemasi tehtävä. Liitä hakemukseesi github-profiili tai vastaava, jos sinulla on semmoinen. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Paikkoja voi hakea myös yhdessä kaverin kanssa; näin toimiessanne mainitkaa se hakemuksessa, jotta voimme huomioida asian.

 

Tutustu meihin provadilaisiin täältä.
Kuvia meistä ja tapahtumistamme löydät täältä.

 


 

Opiskelija, etsitkö osa-aikatyötä?

Haemme tiimiimme myös osa-aikaisia työntekijöitä. Mahdollisia työtehtäviä ovat esimerkiksi taustajärjestelmän tai asiakaspalvelujärjetelmän kehittäjä, RPA Developer tai RPA Specialist. Meiltä saattaa löytyä myös aihe diplomityölle tms. päättötyölle.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai lähetä avoin hakemuksesi tästä:

Markku Mikkolainen
Director, Professional Services
p. 020 761 9606 markku.mikkolainen@provad.fi

Lähetä hakemus

Tutustu meihin provadilaisiin täältä.
Kuvia meistä ja tapahtumistamme löydät täältä.

 


 

Provad on asiakaspalvelun suunnannäyttäjä, joka auttaa yrityksiä ja sen työntekijöitä tarjoamaan ihmisen arvoista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelijan avuksi tuotamme robotiikkaan ja koneoppimiseen perustuvia työkaluja, jotka vapauttavat aikaa ja mahdollistavat henkilökohtaisen palvelun kaikissa kohtaamisissa, kanavasta riippumatta.

Provad on perustettu vuonna 2003 ja se työllistää noin 30 henkilöä. Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli noin neljä miljoonaa euroa. Toimistot sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Tukholmassa. Olemme osa Visma-konsernia.

Katso esittelyvideomme.

 

Ryhmäkuva Tampere-972333-edited-796554-edited-900923-edited.jpgIhmiset ja toimistomme Tampereella.

Yhteiskuva_Espoo-881211-edited.jpgIhmiset ja toimistomme Espoossa.

 

Katso myös esittelyvideomme. 

 

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymys rekrytointiin liittyen?

Jätä yhteydenottopyyntö

Jyrki Narvanto

Jyrki Narvanto

Chief Executive Officer

Tel.+358 20 761 9604

jyrki.narvanto@provad.fi