Provadin yhteistyökumppanit

Tällä sivulla esittelemme kumppanimme, kerromme mitä he tekevät ja miten yhteistyömme hyödyttää yhteisiä asiakkaitamme.

”Olemme valinneet huolellisesti kumppanit, joista on todellista lisäarvoa asiakkaillemme – ja heidän asiakkailleen.”

– Jyrki Narvanto, toimitusjohtaja Provad

CUSTOMER INTELLIGENCE FINLAND

Customer Intelligence Finland (CiFi) on asiakas- ja liiketoiminta-analytiikkaan erikoistunut asiantuntijayritys. CiFin tuottamaa tietoa hyödynnetään päätöksenteon tukena ja asiakasymmärryksen syventämisessä. Provadin ja CiFin yhteistyön ansiosta voimme auttaa asiakkaitamme luomaan kilpailuetua uudistamalla myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun prosesseja. Yhteistyömme ansiosta voimme auttaa asiakkaitamme tuottamaan oikea-aikaista ja tehokasta asiakasviestintää, kehittämään kannattavampia asiakkuuksia sekä kasvattamaan myyntiä.

”Provadilaiset ovat oman alansa edelläkävijöitä ja huippuasiantuntijoita. Heidän kanssa on helppo tehdä tuloksellista yhteistyötä asiakkaiden hyväksi.”

Peter Raikamo, Co-founder, Customer Intelligence Finland Oy

www.cifi.fi

GIOSG

Giosg.comin ratkaisuilla yritys voi tuoda henkilökohtaisen palvelun reaaliajassa verkkoon. Giosg hyödyntää ratkaisuissaan reaaliaikaista analytiikkaa, joka tunnistaa potentiaalisimmat asiakkaat hetkessä ja personoi verkkokokemuksen aivan uudella tavalla. Giosgin tunnetuin tuote on Giosg LIVE -chat, joka on levinnyt nopeasti useille eri toimialoille. Giosgin älykäs chat yhdistettynä Provad ICC:hen tuottaa saumattoman asiakaskokemuksen. Asiakas sekä hänen palvelu- ja ostopolkunsa tunnistetaan kaikissa kanavissa. Näin yritys voi palvella asiakastaan yhä personoidummin, lisätä myyntiään ja saada tyytyväisempiä asiakkaita. Ratkaisu tehostaa myös asiakaspalvelun resurssien käyttöä, kun chat-viestit tuodaan oikea-aikaisesti asiakaspalvelijoiden käsittelyyn.

www.giosg.com

PRAECOM

Praecom Oy on suomalainen etä- ja videoneuvottelupalveluita tuottava yritys. Praecomin tavoitteena on tuottaa asiakkaille parempia kommunikaatioratkaisuja liiketoiminnan tueksi ja kehittämiseksi. Praecom yhdistää eri työkalut ja palvelut yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi. Provadin ja Preacomin yhteistyön ansiosta voimme esimerkiksi yhdistää Provad ICC-asiakaspalveluratkaisun Microsoft Lyncin puheluihin ja saatavuustietoihin. Kumppanuutemme mahdollistaa myös videoneuvottelun käyttämisen asiakaspalvelussa. Provadia ja Praecomia yhdistää kiinnostus palvelun käytettävyyteen, joustavuuteen ja hyvään asiakastukeen.

www.praecom.fi

Onnistuu.fi

onnistuu.fi eli Suomen Onlineallekirjoitus Oy tarjoaa sähköistä allekirjoituspalvelua, jonka ansiosta erilaisia sopimus- ja valtakirjapapereita ei enää tarvitse lähettää postitse eikä skannata arkistoon. Myös asiakkaalle sähköinen allekirjoitus on perinteistä allekirjoittamista mukavampi tapa toimia. Allekirjoituksen käsittely Provadin ICC:ssä tuo asiakkaallemme merkittävää kilpailuetua. ICC tuo sähköisen allekirjoitustyön automaattisesti ja oikea-aikaisesti vapaan asiakaspalvelijan käsiteltäväksi. Tämä on erittäin nopea ja kustannustehokas tapa kerätä ja vastaanottaa allekirjoituksia.

“Sähköinen allekirjoitus pienentää allekirjoituksen kustannusta noin 80 prosenttia ja nopeuttaa allekirjoitusprosessia 90 prosenttia. Provadin ICC:hen linkitettynä lukemat paranevat entisestään”

– Suomen Onlineallekirjoitus Oy:n kehitysjohtaja Harri Koponen.

www.onnistuu.fi

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymys kumppanuuksiin liittyen?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tomi Korpaeus

Tomi Korpaeus

Chief Operating Officer

Tel.+358 20 761 9607

tomi.korpaeus@provad.fi