Näin Provad voi auttaa sinua

Tämän sivun kautta pääset lataamaan esitteet, jotka olemme laatineet palveluistamme. Sen sijaan, että kertoisimme siitä mitä me teemme ja tarjoamme, haluamme kertoa tarinan sinun näkökulmastasi.

Esitteet kertovat siitä, millaista asiakkaamme elämä on ennen Provad-yhteistyötä sekä miten asiakkaan arki muuttuu yhteistyön myötä. Saat esitteet sarjakuvatarinan muodossa.

Olemme tehneet kolme erilaista esitettä: toimitusjohtajalle, asiakaspalvelujohtajalle ja IT-johtajalle. Voit ladata ne tämän sivun linkkien kautta.

toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja vastaa koko organisaation onnistumisesta. Tänä päivänä jokainen bisnes käy läpi suuria muutoksia. Provad voi auttaa toimitusjohtajaa parantamaan  liiketoimintaasi hyödyntämällä tärkeintä voimavaraanne, asiakkaita.

Lataa toimitusjohtajan tarina

 

Asiakaspalvelujohtaja

Asiakaspalvelujohtaja

Asiakaspalvelun vetäjän työ on usein hektistä, eikä kehittämiselle jää juurikaan aikaa. Voimme auttaa asiakaspalvelujohtajaa työssään: johtajana, kehittäjänä ja asiakkaiden palvelijana.

Lataa asiakaspalvelujohtajan tarina

 

It-johtaja

IT-johtaja

IT-johtaja vastaa siitä, että koko organisaation it-palvelut palvelevat liiketoimintaa ja toimivat sujuvasti. Provad on oman osaamisalueensa huippuasiantuntija, joka voi auttaa it-johtajaa tehtävässään.

Lataa IT-johtajan tarina

 

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ari Matula

Ari Matula

Sales Director

Tel.+358 20 761 9612

ari.matula@provad.fi